bence 3 4 gun sonra kesin gorunur. bu arada vajinal mi baktı yoksa karından mı ?
inşallah ya. karından baktı bişey görmedi ama rahim kabarmış dedi gerçi bu adettede kabarır dedi.normalde cuma günü adet olmam lazım yine de olabilirim demi öyle bi ihtimalde vardır heralde
o zaman kimyasal mı olur
yok canım bence seninki kimyasal sınırlarını coktan asmıs. kimyasal gebelik goruntulenebilecek kadar buyumeden sonlanan gebeliktir. ben kimyasal gebelik gecirdim bir kere ve degerlerim : 10 , 65 , 60 , 44 oldu ve bitti... 740 ya sen boru :) gibi hamilesin :)) hem de karından baktı dıyorsun vajınal baksaydı gorurdu belki. merak etme bir sonraki kontrolunde goreceksın. gecen hafta aynısını yasadım. lutfen rahat ol :1hug:
merhaba kıslar size bişi sorucaktım
ben 1 sefer aşılama yaptırdım 2 seferde tüp bebek geçen ay yaptırdım sonuncusunu ama olmadı bu ay hastalanmadım 7. gün bugün evde test yaptım silik çizgi çıktı
insan kendi kendine hcg hormonu üretirmi yoksa hayat beni yinemi yanıltıyo
yok canım bence seninki kimyasal sınırlarını coktan asmıs. kimyasal gebelik goruntulenebilecek kadar buyumeden sonlanan gebeliktir. ben kimyasal gebelik gecirdim bir kere ve degerlerim : 10 , 65 , 60 , 44 oldu ve bitti... 740 ya sen boru :) gibi hamilesin :)) hem de karından baktı dıyorsun vajınal baksaydı gorurdu belki. merak etme bir sonraki kontrolunde goreceksın. gecen hafta aynısını yasadım. lutfen rahat ol :1hug:
azönce bu değerin yüksek olmasını doktorumla görüştüm telefonda.
dış gebelik olabiliceğini söyledi.
öylede kolay söylediki
çok üzgünüm
kan değerim 2buçuk kat artmış kese de gözüktü of ya nasıl rahatladım.Allah hepimizinkini tamamına erdirsin.
kan değerim 2buçuk kat artmış kese de gözüktü of ya nasıl rahatladım.Allah hepimizinkini tamamına erdirsin.
çok yüksek sayılmaz ayrıca aynı tarihte benim 1000lerdeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?