- 23 Şubat 2023
- 1.852
- 1.745
- 53
14 te gordum sorasinda surekli pik ciktiOvulasyonda piki gördükten kaç gün sonra demek istedim ovülasyon sonrası kaçıncı günde bu sonuç çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 te gordum sorasinda surekli pik ciktiOvulasyonda piki gördükten kaç gün sonra demek istedim ovülasyon sonrası kaçıncı günde bu sonuç çıktı
İdrar yanması normalmi acabaHamilelik testi ise evet var benim ki gibi yeni
enfeksiyon olabilir bir hastaneye gidin bence bide üstüne hamile kalınca enfeksiyonla zor okabiliyorİdrar yanması normalmi acaba
pik çıktıktan 14 gün sonra değil mi? ben ovülasyon testi kullanmadım ama ilişkinin olduğu gün belli ve benimkide 14 gün sonra, tam adet günü çıktı testte hem erken gebelikte hem kasette aynı gün gördüm ondan mnce yaptıklarım erken gebelik testinde bile pozitif değildi14 te gordum sorasinda surekli pik cikti
Ben enfeksiyon tedavisi görüyordum sonradan böyle oldu enfeksiyon olduğumda bile yanmam yoktuenfeksiyon olabilir bir hastaneye gidin bence bide üstüne hamile kalınca enfeksiyonla zor okabiliyor
ovülasyonda gördüğünüz kesinlikle gebeik çizgisi değil.. sadece denk gelmiş çünkü o ikinci çizgi bir sonraki aya hazırlık için salgılann hormonlardan.. hayırlısıı olsun1 gun var ama ovulasyonda gordugum icin suphelendim hcg testi yapmistim oyle cikti kan verdim yeni belli zaten
Anliyorum fakat adetimden sonra 3 gun pik gormedim yunurtlamadan soblnra hep pik gordum :) belkide üstüne görme ile tabir edilen olayi yasamisimdir bilmiorum acikcasi sagolun saglikli bir gebelik gecirmek istiyorum Rabbim herkese nasipetsnovülasyonda gördüğünüz kesinlikle gebeik çizgisi değil.. sadece denk gelmiş çünkü o ikinci çizgi bir sonraki aya hazırlık için salgılann hormonlardan.. hayırlısıı olsun
Yarin kan vermelisinnnn acill
benim bazı aylar aynen öyle pik oluyordu ama gebelik olmuyordu sonra bunun nedeninin hamilelik olmadığını öğrendim..Anliyorum fakat adetimden sonra 3 gun pik gormedim yunurtlamadan soblnra hep pik gordum :) belkide üstüne görme ile tabir edilen olayi yasamisimdir bilmiorum acikcasi sagolun saglikli bir gebelik gecirmek istiyorum Rabbim herkese nasipetsn
ANliyorum benimki demek tevafuk oldu artikbenim bazı aylar aynen öyle pik oluyordu ama gebelik olmuyordu sonra bunun nedeninin hamilelik olmadığını öğrendim..