- 23 Şubat 2023
- 1.852
- 1.745
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hamilesin nn tebrikler artık 2-3 güne bir kan verip artışı gözlemleyin 2 güne bir 2 ye patlaması lazım ayriyetten doktora başvurun takibinizi başlatınMerhaba arkadaslar sonuclarim cikti ama doktorum olmadigi icin soramiyorum .
Sonucuma bakar misiniz acaba ?
Sizce kacinci haftadir 48 gozukuyor cunkuHamilelik var.Gözunuz aydın.Saglikla ilerler saglikla kucağınıza alırsınız insaallah
Sizce kacinci haftadir cok tesekkur ederimCanım hamilesin nn tebrikler artık 2-3 güne bir kan verip artışı gözlemleyin 2 güne bir 2 ye patlaması lazım ayriyetten doktora başvurun takibinizi başlatın
Adetiniz kac gün gecikti acaba Daha çok yeni olmalı hamileliğiniz.1-2 haftalık ancak gibi.Sizce kacinci haftadir 48 gozukuyor cunku
Canım hamilesin nn tebrikler artık 2-3 güne bir kan verip artışı gözlemleyin 2 güne bir 2 ye patlaması lazım ayriyetten doktora başvurun takibinizi başlatın
Buda benimki varmı acaba
Hic gecmedi aslinda ovuslasyonla ogrendim ve kan vermistimAdetiniz kac gün gecikti acaba Daha çok yeni olmalı hamileliğiniz.1-2 haftalık ancak gibi.
Hamilelik testi ise evet var benim ki gibi yeniBuda benimki varmı acaba
Dün beta yaptırdım 7.81 çıktıHamilelik testi ise evet var benim ki gibi yeni
Son adet tarihinize gore haftasi hesaplaniyor. Hayirli olsunHic gecmedi aslinda ovuslasyonla ogrendim ve kan vermistim
Daha yeni galiba 3-4 haftalık olabilir kede için erken ama hamilelik başlamış inşallah sağlıkla ilerler,Sizce kacinci haftadir 48 gozukuyor cunku
Canım hayırlı olsun güzel ilerlesin inşallah ovülasyon testinden kaç gün sonra kan verdin??Hic gecmedi aslinda ovuslasyonla ogrendim ve kan vermistim
Peki normalde adet olmanıza kac gün var.Ben 2.gebeligimde adetime 5 gün kala kan vermiştim.Degerim 83.5 çıkmıştı.Ama önemli olan degerin kac olduğu değil.2 güne bir 2 katına çıkması.2 gün sonra tekrar kan verin.Hic gecmedi aslinda ovuslasyonla ogrendim ve kan vermistim
5-50 arası 3 haftalık oluyor canımSizce kacinci haftadir 48 gozukuyor cunku
1 gun var ama ovulasyonda gordugum icin suphelendim hcg testi yapmistim oyle cikti kan verdim yeni belli zatenPeki normalde adet olmanıza kac gün var.Ben 2.gebeligimde adetime 5 gün kala kan vermiştim.Degerim 83.5 çıkmıştı.Ama önemli olan degerin kac olduğu değil.2 güne bir 2 katına çıkması.2 gün sonra tekrar kan verin.
Amin sagolun Allah razi olsunDaha yeni galiba 3-4 haftalık olabilir kede için erken ama hamilelik başlamış inşallah sağlıkla ilerler,
Ovulasyonda piki gördükten kaç gün sonra demek istedim ovülasyon sonrası kaçıncı günde bu sonuç çıktıErtesi gun hemen