• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Betahcg sonucuma bakabilir misiniz ?

Gamgusar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
1.852
1.745
53
Merhaba arkadaslar sonuclarim cikti ama doktorum olmadigi icin soramiyorum .
Sonucuma bakar misiniz acaba ?

Eklentiler

• IMG-20230727-WA0013.jpg
    IMG-20230727-WA0013.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba arkadaslar sonuclarim cikti ama doktorum olmadigi icin soramiyorum .
Sonucuma bakar misiniz acaba ?
Canım hamilesin nn tebrikler artık 2-3 güne bir kan verip artışı gözlemleyin 2 güne bir 2 ye patlaması lazım ayriyetten doktora başvurun takibinizi başlatın 🌺

Hamilelik var.Gözunuz aydın.Saglikla ilerler saglikla kucağınıza alırsınız insaallah

Canım hamilesin nn tebrikler artık 2-3 güne bir kan verip artışı gözlemleyin 2 güne bir 2 ye patlaması lazım ayriyetten doktora başvurun takibinizi başlatın 🌺
Sizce kacinci haftadir cok tesekkur ederim 🤗

Hic gecmedi aslinda ovuslasyonla ogrendim ve kan vermistim
Peki normalde adet olmanıza kac gün var.Ben 2.gebeligimde adetime 5 gün kala kan vermiştim.Degerim 83.5 çıkmıştı.Ama önemli olan degerin kac olduğu değil.2 güne bir 2 katına çıkması.2 gün sonra tekrar kan verin.

Peki normalde adet olmanıza kac gün var.Ben 2.gebeligimde adetime 5 gün kala kan vermiştim.Degerim 83.5 çıkmıştı.Ama önemli olan degerin kac olduğu değil.2 güne bir 2 katına çıkması.2 gün sonra tekrar kan verin.
1 gun var ama ovulasyonda gordugum icin suphelendim hcg testi yapmistim oyle cikti kan verdim yeni belli zaten

Back
X