• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Betahcg si düşüp tekrar yükselen yoq mu bi umut işte

Betahcg si düşüp tekrar yükselen yoq mu bi umut

• 1000

OY: 0 0,0%
  • 1000

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Meltem63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
8
1
1
31
Betahcgm 4.3 11 e sonra 57 sonrada 43 düştü adetimin daha 4 günündeydim en son tahlilde 1 gün sonra kanamam oldu doktorlar kimyasal gebelik diyor ben ikiz bebek olduklarindan supheleniyorum acaba biri düştü biri hala tutunmaya mi calisiyo ondan mi kanamam betahcg degerim yükselir mi düşüp yükselen yog mu aranizda bi umut diyorumYArin doktora gidicem Allahtan hayirlisini istedik hayirlisiyla olur degilse nasip.

Betahcgm 4.3 11 e sonra 57 sonrada 43 düştü adetimin daha 4 günündeydim en son tahlilde 1 gün sonra kanamam oldu doktorlar kimyasal gebelik diyor ben ikiz bebek olduklarindan supheleniyorum acaba biri düştü biri hala tutunmaya mi calisiyo ondan mi kanamam betahcg degerim yükselir mi düşüp yükselen yog mu aranizda bi umut diyorumYArin doktora gidicem Allahtan hayirlisini istedik hayirlisiyla olur degilse nasip.
Cnm benimde bildiğim değerler böyle olunca kimyasal gebelik oluyor ama yinede bilemem hakkında hayırlısı olsun

Sağol canım.aynen hayırlısı bi doktorada danistim aynısını söyledi kısmet değilmiş inşallah Allah bizede nasip eder

Mrb arkadaşlar ben adetime 7 gün varken beta hg yaptırdım 35,10 çıktı 2 gün sonra 87,85 çıktı 1 gün sonra 83,76 çıktı ve bugün yaptırdım yine 83,81 çıktı Doktora gittim bekleyelim dedi benim regli günüm ayın 13 zaten erken yaptırdım testi belki tutunmamıştır dedi doktor ama regli günün gelmeden de hiç bişe belli olmaz dedi offf üzüntüden mahvoldum ya ne yapacam bilmiyorum 87 den 83,76 sonrada 83.81 yani aralarında 1 gün var sizce ben erken mi davranıyorum 83 den de düşmemiş daha tutunmuş olabilirmi ? Son anda ?

Back