Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne tehlikesi mesela. Beta degeriniz yeni hamilelik oldugu icin boyle. iki gun sonra tekrar verin iki kat artiyorsa tamamdir. sonra zaten kese ve kalp atisi icin gidersinizm Hakkinizda hayirlsii olsun insallah.herkese merhaba. ben çatlatma iğnesi oldum 16. gün beta hcg 129 çıktı. sizce tehlikeli bir durum var mı ? değerin artışı mümkün mü
yani şuan için 129 yeterli bir sayı mı onunla ilgili bilgim yok ondan sordum tesekkür ederimNe tehlikesi mesela. Beta degeriniz yeni hamilelik oldugu icin boyle. iki gun sonra tekrar verin iki kat artiyorsa tamamdir. sonra zaten kese ve kalp atisi icin gidersinizm Hakkinizda hayirlsii olsun insallah.
Evet tabiki 5 uzeri hamilelik icin gecerli. cok yeni oldugu icin dusuk bi hafta sonra cok yuksek seviyede gorursunuz betayi. Ama dedgim gibi iki gun sonra iki katina cikmasi icin baktirin tekrary
yani şuan için 129 yeterli bir sayı mı onunla ilgili bilgim yok ondan sordum tesekkür ederim
içim rahatladı :)merak etmeyin gayet güzel değer. bundan sonra sürekli 2ye katlayarak yükselecek kan vererek takip edin
Belirtilerin neydiiiiiii hayırlı olsuniçim rahatladı :)
teşekkür ederim ben çatlatma iğnesi oldum ondan sonraki 16. gün kanda çıktı adet olacakmışım gibi ağrılarım var sadece :)Belirtilerin neydiiiiiii hayırlı olsun
Kasık akıntı felan yokmuydu ıilk ıgnen mı bende 2 kere yaptırmıştım canımteşekkür ederim ben çatlatma iğnesi oldum ondan sonraki 16. gün kanda çıktı adet olacakmışım gibi ağrılarım var sadece :)
Kasık akıntı felan yokmuydu ıilk ıgnen mı bende 2 kere yaptırmıştım canı
Hadi bakalım ins gğzel artsın darısı banailk iğnem canım vardı ama öyle çok değil normal boyutta oldu