Betahcg artışııı

sedaaa kayaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Test yaptım 6haziran pozitif cıkınca 7 haziran da kan testi yaptırdım betahcg 750 cıktı bugun kan testini yeniledim 1000lerde cıktı regl dönemime 2 gün var sağ tarafta karnım da agrı var bazen artıyo bazen azalıyo normal mi acaba korkuyorum

2 katı bile artmamış iki günde daha fazla olması gerekmiyor mu

Ben de ondan endişelendim ama diğer yazılanları okudum ilk teste göre yüksek sanki benim merak ediyorum carsamba randevum var

artış sağlıklı görünmüyor. dış gebelik olabilir sanki. değerin yüksek olması da erken döllenmeden kaynaklı olabilir. benim değerim de reglden 3 gün önce 300dü doktorum erken döllenme olmuştur dedi. benim döngüm 28 gün. sizin döngünüz daha uzun sürüyorsa sizde de erken döllenme olmuş olabilir

Benim 25 gün ben de bi şüphelendim napmam gerekiyo su durumda

Benim 25 gün ben de bi şüphelendim napmam gerekiyo su durumda
yarin ilk iş bir doktora gidin. ultrasonla bakmadan bir sey demek zor maalesef. inşallah ger sey yolundadır. ikiz ve mol gebeliklerde değer çok artıyor ama sizinki son iki testte yeteri kadar artmamış. inşallah bir sorun yoktur

1000lerde dediğiniz kaç?

Ben 3 gün geciktikten sonra kan verdim 1300 den büyüktü ama net bı rakamı yoktu korktum bende yüksek olunca çünkü daha önce mol gebelik geçirdim.Ertesi gün doktora gittim ağlayarak doktor baktı kese gözüktü şuan herşey yolunda dedi o gün yine kan verdim 3200 çıktı kan değerim ama doktor 5 haftalık gebelik o yüzden değerin normal korkma dedi şimdi de 7 haftaya girdik kalp atışını duyduk çok şükür herşey yolunda mol değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…