- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi sedaaa kayaa
-
Benim 25 gün ben de bi şüphelendim napmam gerekiyo su durumdaartış sağlıklı görünmüyor. dış gebelik olabilir sanki. değerin yüksek olması da erken döllenmeden kaynaklı olabilir. benim değerim de reglden 3 gün önce 300dü doktorum erken döllenme olmuştur dedi. benim döngüm 28 gün. sizin döngünüz daha uzun sürüyorsa sizde de erken döllenme olmuş olabilir
yarin ilk iş bir doktora gidin. ultrasonla bakmadan bir sey demek zor maalesef. inşallah ger sey yolundadır. ikiz ve mol gebeliklerde değer çok artıyor ama sizinki son iki testte yeteri kadar artmamış. inşallah bir sorun yokturBenim 25 gün ben de bi şüphelendim napmam gerekiyo su durumda
1000lerde dediğiniz
10101000lerde dediğiniz kaç?
Aynı yerde aynı saatte mi verdiniz
Aynı yerde aynı saatte mi verdiniz
İkisi de farklı yerlerdeydi saatlerde farklıydıAynı yerde aynı saatte mi verdiniz
Ondan da düşük olabilir, bugün verdiğiniz yerde aynı saatte verin salı günü bakalım umarım sağlıkla ilerlerİkisi de farklı yerlerdeydi saatlerde farklıydı
İnsallah cok tesekkür ederimOndan da düşük olabilir, bugün verdiğiniz yerde aynı saatte verin salı günü bakalım umarım sağlıkla ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?