Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım önce tebrik ederim seni.Çoooooooooooook büyük ihtimal 3'üde tutmuş.Benim 12.gün değerim 258 ti ve 3 embriyomda tutmuştu.Bhcg tahlilinden 12 gün sonra da kontrolde 3 keseyi gördük.Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
merhaba kızlar.. mikroenjeksiyon yöntemi ile hamile kaldım. tarnsferin 10. günü beta hcg 557,2 çıktı. çoğul olablirmi. keseyi ne zaman gördünüz. çok merak ediyorum. ne zaman gitsem doktora
merhaba kızlar.. mikroenjeksiyon yöntemi ile hamile kaldım. tarnsferin 10. günü beta hcg 557,2 çıktı. çoğul olablirmi. keseyi ne zaman gördünüz. çok merak ediyorum. ne zaman gitsem doktora
Cnm merakımı mazur gör sanırım bir kızın var mikro niye yaptırdın ikinciye?
tebrikler ya, ne güzel kiz yada üçüz annesi olacaksın...belki de dördüz, bir tanesi bölünmüştür belki... olamaz mı...
ben sorunuzu pek anlamadım ama. anladığım kadarıyla cevaplayayyım. benim bir kızım var rabbim bağışlasın inşallah benimkinide cümlemizinkinide. olmayanlarada nasip etsin. ama tek olduğu için kardeş istedik kızıma. tabi bunu bizden önce kızım çok istedi. tek kalmasınada gönlüm razı olmadı. kızımda mikroenjeksiyonla kaldı zaten. o nedenle tekrar denedik. inşallah rabbim tamamına erdirirde hayırlı evlat olurlar.
Anladım cnm hani bir kızın varya arkadan normal yolla olmadı yani onun için sordum ,kızının mikro ile olduğu aklıma gelmedi yanlış anlama sakın..ınşallah kızın üç bebiş ablası olacak..Bende mikro ile hamile kaldım ilk gebeliğim, etrafımdakiler bundan sonra olursa normal yolla olur artık falan diyolar ama demekki olmayabilir..
sorun bende olsaydı belki ikincisi normal yolla olabilirdi. hani doğum falan yapınca rahim normale dönebilirdi. ama sorun bende değil. bende herşey normal. hatta yumurta kalitem çok iyiymiş. ama eşimde sperm sorunu var. ilk teadvimizde 2 milyondu. mikroenjeksiyon denendi. üçüz dü gebeliğim. ama ikisi tek yumurtaydı 4 . ayda kaybettim onları yani ikizleri.sadece kızım kaldı. şimdi tekrar denedik. eşimin sperm sayısı 0 a düşmüş. tese yapıldı. çok şükür hamileyim. şimdide gene üçüz dördüz olurmu olursa gene ölürlermi korkusunu yaşıyorum.
Allah kucağına almayı nasip etsin,bizde sorun bende pko var maalesef...Cnm korku hep var ya her aşamada, her hafta ama onlar kendi kaderlerini yaşıyor sonuçta ,Allahım kötü yazılar yazmasın...
amin rabbim seninde evlatlarını kucağına almayı nasip etsin. bağışlasın inşallah.
sorun bende olsaydı belki ikincisi normal yolla olabilirdi. hani doğum falan yapınca rahim normale dönebilirdi. ama sorun bende değil. bende herşey normal. hatta yumurta kalitem çok iyiymiş. ama eşimde sperm sorunu var. ilk teadvimizde 2 milyondu. mikroenjeksiyon denendi. üçüz dü gebeliğim. ama ikisi tek yumurtaydı 4 . ayda kaybettim onları yani ikizleri.sadece kızım kaldı. şimdi tekrar denedik. eşimin sperm sayısı 0 a düşmüş. tese yapıldı. çok şükür hamileyim. şimdide gene üçüz dördüz olurmu olursa gene ölürlermi korkusunu yaşıyorum.