- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Betahcg 5
- Konu Sahibi Elifnur42
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda regliniz yeni bitmis yani. Dolayısıyla belki bir önceki ay farkinda olmadan kimyasal gebelik gecirdiniz de degeriniz yeni mi dusuyor acaba?Selamun aleyküm arkadaşlar Adetime 20 gün kala beta hcg değerim 5 çıktı rahim filmi çektirecektim negatif dediler ama içimde kuşku kaldı adete 20 gün kala 5 çıkması normal mi malesef hcg çekindim aydınlatırsanız sevinirim
Canım bazıları adetten önce hamile olabiliyor. Hamile oldukları halde adet gören çok kişi biliyorum ben bir daha test yaptır gebe olmus olabilirsin. İhtimali çok düşük olsada yumurtlama günleri dısında da hamile kalınabiliyorSelamun aleyküm arkadaşlar Adetime 20 gün kala beta hcg değerim 5 çıktı rahim filmi çektirecektim negatif dediler ama içimde kuşku kaldı adete 20 gün kala 5 çıkması normal mi malesef hcg çekindim aydınlatırsanız sevinirim
Aleykümselam bu aradaSelamun aleyküm arkadaşlar Adetime 20 gün kala beta hcg değerim 5 çıktı rahim filmi çektirecektim negatif dediler ama içimde kuşku kaldı adete 20 gün kala 5 çıkması normal mi malesef hcg çekindim aydınlatırsanız sevinirim
Aşılama yaptırmıştık 18 şubatta ama regl oldum bütün hamilelik belirtileri de vardı aslında ama ozaman sonuç 1.20 çıktı gebelik yok dendi öyle olunca doktor hsg ye yönlendirdi cevabınız için çok teşekkür ederimCanım bazıları adetten önce hamile olabiliyor. Hamile oldukları halde adet gören çok kişi biliyorum ben bir daha test yaptır gebe olmus olabilirsin. İhtimali çok düşük olsada yumurtlama günleri dısında da hamile kalınabiliyor
Aşılama yaptırdık 18 şubatta öyle olunca 2 kez kan verdim tutmadı dendi rabbim herkesin gönlüne göre versin kardeşimAslinda regliniz yeni bitmis yani. Dolayısıyla belki bir önceki ay farkinda olmadan kimyasal gebelik gecirdiniz de degeriniz yeni mi dusuyor acaba?
Rica ederimAşılama yaptırmıştık 18 şubatta ama regl oldum bütün hamilelik belirtileri de vardı aslında ama ozaman sonuç 1.20 çıktı gebelik yok dendi öyle olunca doktor hsg ye yönlendirdi cevabınız için çok teşekkür ederim
Farklı bir yerde mi vermiştiniz kanınızı, o zaman degerler değişebilir. Yarin bir daha verin, içiniz rahat etsin. Ona gore islem yapilir hem. İnsallah sağlıkla sihhatle en hayirli zamanda sizinle olur bebeginizAşılama yaptırdık 18 şubatta öyle olunca 2 kez kan verdim tutmadı dendi rabbim herkesin gönlüne göre versin kardeşim