• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

betahcg 4.4 degerde yukselip hamile olan varmi ?

Hayırlısı olsun canım ümidini sakın kaybetme *
Yok zaten umut etmemisdim arkadaslar oyle soyleyince yukselir filan bende umutlandim regl olmadim daha yarin olurum galiba hayirli olan buymus tatlim seni tanidigim icin mutlu oldum tesekkurederim destegin icin

Yok zaten umut etmemisdim arkadaslar oyle soyleyince yukselir filan bende umutlandim regl olmadim daha yarin olurum galiba hayirli olan buymus tatlim seni tanidigim icin mutlu oldum tesekkurederim destegin icin

Çok üzüldüm ben de ama kısmet böyleymiş demek ki. Allah hepimizin sonunu hayır etsin.

Hayırlısı olsun canım ümidini sakın kaybetme *
4.4 degerden sonraki ayda hamile kaldim ve ikizlerime hamileyim canim.sen nasilsin cinsiyeti belli oldumu hayirli saglikli dogumlar olsun insallah

AY ÇOK SEVİNDİM GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN * :nazar:BENİM ALLAHIM NASİP EDERSE OĞLUŞUM OLCAK :) :nazar:
ayyy gozun aydin canim eylul annelerinemi takiliyorsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah saglikla kalin canlar

AY ÇOK SEVİNDİM GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN * :nazar:BENİM ALLAHIM NASİP EDERSE OĞLUŞUM OLCAK :) :nazar:
Selam nasil gidiyor oglusla benim kizlar 10 aylik oldu 8 aylikda dogum yaptim sevgoyle saglikla kalin insallah

Back