- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
- Konu Sahibi Ikra meyra
Bence hamilelik belirtileri bunlarKasikta batma belimde agri akintimda var hamilelik belirtisimi bilemedimki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hamilelik belirtileri bunlarKasikta batma belimde agri akintimda var hamilelik belirtisimi bilemedimki
ne oldu gelmedi mi daha sonuçKasikta batma belimde agri akintimda var hamilelik belirtisimi bilemedimki
İnsallah canim 4-5 gibi sonuc cikar cok heyecan yaptim allahim isteyen herkeze saglikli bebekler versin insallahBence hamilelik belirtileri bunlar
Canim cikti sonuc uzgunum degerim dusmus 2.8 kismet degilmis cok umutlanmistimne oldu gelmedi mi daha sonuç
Hayırlısı olsun canım ümidini sakın kaybetme *Canim cikti sonuc uzgunum degerim dusmus 2.8 kismet degilmis cok umutlanmistim
Yok zaten umut etmemisdim arkadaslar oyle soyleyince yukselir filan bende umutlandim regl olmadim daha yarin olurum galiba hayirli olan buymus tatlim seni tanidigim icin mutlu oldum tesekkurederim destegin icinHayırlısı olsun canım ümidini sakın kaybetme *
Yok zaten umut etmemisdim arkadaslar oyle soyleyince yukselir filan bende umutlandim regl olmadim daha yarin olurum galiba hayirli olan buymus tatlim seni tanidigim icin mutlu oldum tesekkurederim destegin icin
Amin canim.insallah allahim kimsenin kucagini bos birakmasin 1-2-3 bebekler versin insallah ... :)Çok üzüldüm ben de ama kısmet böyleymiş demek ki. Allah hepimizin sonunu hayır etsin.
merhaba sizde hamilesiniz buyurun yeni konu actim (2016 kasim anneleri ) sizde takvim kurmusunuz sevindimBence hamilelik belirtileri bunlar
4.4 degerden sonraki ayda hamile kaldim ve ikizlerime hamileyim canim.sen nasilsin cinsiyeti belli oldumu hayirli saglikli dogumlar olsun insallahHayırlısı olsun canım ümidini sakın kaybetme *
rabbim.gonlunuze gore verdin insallahBende ikiz bebek istiyorum ya kizim var 3 yasinda ikizleeimde olsa ne guzel olurdu saglikla kucahiniza alin insallah
4.4 degerden sonraki ayda hamile kaldim ve ikizlerime hamileyim canim.sen nasilsin cinsiyeti belli oldumu hayirli saglikli dogumlar olsun insallah
ayyy gozun aydin canim eylul annelerinemi takiliyorsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah saglikla kalin canlarAY ÇOK SEVİNDİM GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN * BENİM ALLAHIM NASİP EDERSE OĞLUŞUM OLCAK :)
Selam nasil gidiyor oglusla benim kizlar 10 aylik oldu 8 aylikda dogum yaptim sevgoyle saglikla kalin insallahAY ÇOK SEVİNDİM GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN * BENİM ALLAHIM NASİP EDERSE OĞLUŞUM OLCAK :)