- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
4 gun varken verdim bugun 3 gun var regleKan testini regli gunumu verdin yoksa erken mi ?
Gec dollenme olduysa degerin yukselebilir yumurtlama tarihini biliyomusun takip etttinmi. Benim 6 gun kala 10 cikmisti ve sağlıklı degildi. Degerin dusuk geldi bana. Tekrar kan vermek icin lutfen acele etme bugun 8 olsa yarinda acaba yukselecekmi diye telaslanacaksin sana bir tavsiye en azindan regli gununu bekle stres yapma. Umarim gec dollenmedir ve bebisin seninledir.4 gun varken verdim bugun 3 gun var regle
Amin canim ama bugun tekrar verdim yukselmisse 25 -30 olur diye dusunuyorum reglim 30-31 gibi kismette varsa olur tatlim aksama cikar. 18 de catladi takip ediyordu doktorum ben 9 gun test verdim 4.4 degerim cikti kardesim arkadaslar yukselir erken verdin diyorlar hayirlisi bakalim nolcakGec dollenme olduysa degerin yukselebilir yumurtlama tarihini biliyomusun takip etttinmi. Benim 6 gun kala 10 cikmisti ve sağlıklı degildi. Degerin dusuk geldi bana. Tekrar kan vermek icin lutfen acele etme bugun 8 olsa yarinda acaba yukselecekmi diye telaslanacaksin sana bir tavsiye en azindan regli gununu bekle stres yapma. Umarim gec dollenmedir ve bebisin seninledir.
CANIM BENİMDE 7 DEN YÜKSELDİ YÜKSELEBİLİR TABİKİDE ZATEN ADETİNEDE VARMIŞ DAHA *Selam arkadaslar reglime 4 gun vardi.carsamba 27 ocakta sabah saat 09:00 kan verdim betahcg degerim 4.4 Acaba sizlerdede boyle az degerler olupta yukselip hamileligi olan varmi lutfen yardim edin arkadaslarrr
Daha almadim canim insallah dedigin gibi olur cok motive oldum sagol tatlimbence yükselebilir değer canım bugün kü sonucun kaç çıktı
İnsallah canim cok sevindim senin adina demek 7 den yukseldi peki kac gun sonra tekrar ettin canim sagol insallah oyledir peki kacinci gunundu kanda gordunCANIM BENİMDE 7 DEN YÜKSELDİ YÜKSELEBİLİR TABİKİDE ZATEN ADETİNEDE VARMIŞ DAHA *
Allahim sag salim.kucagina versin insallah bende ateslendim girip oldum ilac icmek istemedim kan verdim eger 4.4 deger olmasaydi ilac kullanacaktim bugunde kan degerimi bekliyorum allahim mucizeni sana bagislasin insallah cok mutlu oldum inan duygulandimBEN ÇOK HASTALANDIM GRİP ATEŞ GECE ACİLE GİTTİM ADETİME Bİ KAÇ GÜN VARDI İĞNE FALAN OLDUM GİTMİŞKEN BTHC İSTEDİM O GECE 7 .ÇIKTI 2 GÜNDE BİR YAPTIRDIM 28,85,185,500 DOKTOR BİDAHA GELMEENE GEREK YOK DEDİ 1 HAFTA SONRAYA RANDEVVU VVERDİ VE DÜN GİTTİK KESEMİZİ GÖRDÜK ŞUAN 4+6 HAFTALIGIM NASİPSE 11 ŞUBATTA ÇAĞIRDI KALP ATIŞI İÇİN * SAKIN TAKMA BEN 5 SENEDİR ÇABALIYORDUMTÜP BEBEKTE HEYET BEKLİYODUM MUCİZEM GELDİ *
Allahim sag salim.kucagina versin insallah bende ateslendim girip oldum ilac icmek istemedim kan verdim eger 4.4 deger olmasaydi ilac kullanacaktim bugunde kan degerimi bekliyorum allahim mucizeni dana bagislasin insallah cok mutlu oldum inan duygulandim
Cookk umutluyum cokkkk bence yukselecekkk... amin allahim dualarini dualarimizi kabul etsin mubarek gundeAmin canım işallah Allahım isteyen herkeze nasip etsin * Umutlu ol *
NE ZAMAN ÇIKCAK SONUCUN *Cookk umutluyum cokkkk bence yukselecekkk... amin allahim dualarini dualarimizi kabul etsin mubarek gunde
Hastane uzak bende girip oldugum icin saglik ocagina gittim yakin bana aksama 4-5 gibi cikar netten takip ediyorum canim ciksin haber verecemNE ZAMAN ÇIKCAK SONUCUN *
HADİ HAYIRLI HABERLER *Hastane uzak bende girip oldugum icin saglik ocagina gittim yakin bana aksama 4-5 gibi cikar netten takip ediyorum canim ciksin haber verecem
Amin canim insallahHADİ HAYIRLI HABERLER *
Kasikta batma belimde agri akintimda var hamilelik belirtisimi bilemedimkiayyy valla bende çok merak ettim belirtin falan var mı cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?