Betahcg 2000 e kadar yükselip düşen var mı?

feriii53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2025
17
2
1
36
Merhaba 24 aralıkta 3. Gün çift emriyo transferi oldum.6 ocakta ilk tahlilim pozitif 205 çıktı. 4 gün sonra tekrar kan vermemi istedi.1034 çıktı.bi 4 gün sonra daha vermemi istedi dr.ben dayanamayıp 2 gün sonra verdim 2073 çıktı.tekrar görmek istedi arttığını. iki gün sonra yaptırdığımda 1756 ya düştü.iki gün sonra 1215 oldu.giderek düşüyor.
Bu 3. Transferim gittikçe düşüyor. Dr anlam veremediğini söyledi.benim gibi olan, yaşayan sonradan yükselen var mı ? Biri bişi söylesin lütfennn!

Son düzenleme:
merhaba ben de sizinle ayni gun transfer olmusum bi 4 bi 6 ocakta test yaptim sonra beta olcmeyi biraktim ultrasona gececegiz dendi cunku 5 gun sonrasina yani 11 ocak a bana kese gorme randevusu verildi, siz ultrasonda keseyi gordunuz mu?

merhaba ben de sizinle ayni gun transfer olmusum bi 4 bi 6 ocakta test yaptim sonra beta olcmeyi biraktim ultrasona gececegiz dendi cunku 5 gun sonrasina yani 11 ocak a bana kese gorme randevusu verildi, siz ultrasonda keseyi gordunuz mu?
Hayır kese için çağırılmadım ben.doktorum sürekli beta sonucu istiyor.bundan bir önceki transferimde kimyasalla sonuçlanmıştı.ama değerimde bu kadar yükselmemişti.neden böyle olur anlayamıyorum.

Hayır kese için çağırılmadım ben.doktorum sürekli beta sonucu istiyor.bundan bir önceki transferimde kimyasalla sonuçlanmıştı.ama değerimde bu kadar yükselmemişti.neden böyle olur anlayamıyorum.
Peki betanız en yüksek kaç çıktı?

Aklıma iki ihtimal geliyor. Belki en başta ikisi de tutunmuştu, devamında yalnızca biri devam edebildi. Tıpta böyle bir ihtimal var mı bilmiyorum yine de, umarım böyle bir şeydir. Diğer ihtimal de kimyasal gebelik.

Aklıma iki ihtimal geliyor. Belki en başta ikisi de tutunmuştu, devamında yalnızca biri devam edebildi. Tıpta böyle bir ihtimal var mı bilmiyorum yine de, umarım böyle bir şeydir. Diğer ihtimal de kimyasal gebelik.
Peki kimyasalda bu kadar yükselebiliyor mu?

Yalan olmasın ama ben en fazla 1500 gördüm burda tecrübe edenlerden.
Benim bir önceki transferim kimyasal oldu en fazla 460 a çıktı.bunda transferden sonraki 3. Haftam bitiyor.deger bu tarihe göre de düşük.anlam veremiyorum kafayı yiycem

Peki o 1500 ler kimyasal mıydı?
Kimyasal gebelik geçirenlerden en fazla 1500lü değeri olan gördüm burda, evet ama sizin değer daha yüksek. Belki kimyasal değildir.

Benim bir önceki transferim kimyasal oldu en fazla 460 a çıktı.bunda transferden sonraki 3. Haftam bitiyor.deger bu tarihe göre de düşük.anlam veremiyorum kafayı yiycem
Rabbim feraha çıkarsın inşallah ne diyeceğimi bilemedim gerçekten baştan ümitlenip güzel ilerlerken sonradan böyle olması insanın canını acıtıyor bende dış gebelik geçirdim 2. Tüp bebeğimde değerlerim çok yükselmişti kese görmeye gittiğim de Bebek yoktu hemen kan tahlili yapıldı değerler düşüşe geçmişti tabi ki 5 gün sonra bebek sağ tüpte görüldü Ameliyatla sonuçlandı bebeğiniz yerleşmiş yerleşmese bu kadar değer katlanmazdı dış gebelik de olabilir Rabbim yüzünüze baksın inşallah

Ama tüplerim
bu transferden önce hidrosalpinks nedeniyle her iki tüpümde alındı benim.çikolata kistim vardı onlarıda baskıladı.tüplerin olmamasına dış gebelik olabilir mi?

Ama tüplerim

bu transferden önce hidrosalpinks nedeniyle her iki tüpümde alındı benim.çikolata kistim vardı onlarıda baskıladı.tüplerin olmamasına dış gebelik olabilir mi?
Hımm anladım o zaman dış gebelikte değildir ben dedim tüpleriniz açıksa oraya da yerleşmiş olabilir valla hi benim doktorum vajinal ve karından ultrason yaptı bebeği göremeyince karın boşluğuna bile yerleşmiş olabilir dedi umarım sizin ki öyle değildir tekrar ne zaman gideceksiniz kontrole yada kan tahlili için

Yarın tekrar kan vericem.sonrasında değerlendiricek muhtemelen gebeliği sonlandırır diye düşünüyorum.ama gebeliği sonlandırmak içinde beta yüksek.çok üzgünüm.inşallah karın boşluğunda vs değildir.

Amin inşallah yarın bir mucize olsun dilerim güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…