- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Allah razı olsun vardır her şeyde bir hayır ..Kese gozukmedi dort doktor bakti 1500 de alttan gozukmezse sıkıntıymıs zaten baska ihtimallerde var tabi kotu dusunme insallah hayirlisi olsun
Doktora gittiniz miİyi geceler arkadaşlar. Bende geçen cumartesi günü beta HCG baktırdım 11.78 çıktı sonra pazartesi 65.78 adete 5 gün var .ama kasık ağrım ve hafif açık kahve renginde lekelenmelee akıntı oluyor sizce düşük mu
Şimdi kontrol kanı verdim değerim 199.4 oldu ☺☺ bir gün önce 65.78 di sizce gebeyim diyebilir miyimDoktora gittiniz mi
Şimdi kontrol kanı verdim değerim 199.4 oldu ☺☺ bir gün önce 65.78 di sizce gebeyim diyebilir miyim
Betahcg bugün 404 olmuş doktorum iyi gittiğini söyledi ama lekelenme devamEvet ama lekelenmeniz icin doktora gorunmelisiniz
Bugün gittim 404 olmuş iki gün önce 178di.. ama lekeler devam ediyorDeğeriniz iki günde bir iki katı artarsa düşük yapmıyorsunuz demektir
Lekeler için ilaç verir, doktorunuzdan memnun değilseniz değiştirin derim.Bugün gittim 404 olmuş iki gün önce 178di.. ama lekeler devam ediyor
İlaç veremem belki kromozomal bozukluk vardır düşebilir dedi. Zaten değiştirmeyi düşünüyorum teşekkürlerLekeler için ilaç verir, doktorunuzdan memnun değilseniz değiştirin derim.
Betahcg bugün 404 olmuş doktorum iyi gittiğini söyledi ama lekelenme devamonun için vinalac verdi
Canım ben gittim bana pruluton iğne ve progestan hap verdi ama ağrım ve ara ara çok hafif hafif kırmızıya doğru lekenmeler oluyorLekeler için ilaç verir, doktorunuzdan memnun değilseniz değiştirin derim.
dış gebelik ola bilir canm dikkat etmen lazım 2 gün de bir baktır kana düzenli artmazsa önlem alınmalı bende dış gebelik geçirdim ara ara hafif kanamalarım olduCanım ben gittim bana pruluton iğne ve progestan hap verdi ama ağrım ve ara ara çok hafif hafif kırmızıya doğru lekenmeler oluyor
En son dün baktırdım betahcg 1213 çıktı canımdış gebelik ola bilir canm dikkat etmen lazım 2 gün de bir baktır kana düzenli artmazsa önlem alınmalı bende dış gebelik geçirdim ara ara hafif kanamalarım oldu
Çok şükür lekelenme kesildi :)Canım ben gittim bana pruluton iğne ve progestan hap verdi ama ağrım ve ara ara çok hafif hafif kırmızıya doğru lekenmeler oluyor
Kanamalarının rengi nasıldı canm bugün benm de kahve rengi akıntıların ooldu hafif ama yerleşme kanaması gibiEn son dün baktırdım betahcg 1213 çıktı canım
Canım ben lavaboya gittiğimde kırmızı damla damla gelmişti çok üzüldüm ağladım o gece acile gittik.. afedersiniz çamaşıra düşünce soluk kahverengi oluyorKanamalarının rengi nasıldı canm bugün benm de kahve rengi akıntıların ooldu hafif ama yerleşme kanaması gibi
Anladim canm benim kırmızı gelmedi hic kahve rengi lekeler sadeceCanım ben lavaboya gittiğimde kırmızı damla damla gelmişti çok üzüldüm ağladım o gece acile gittik.. afedersiniz çamaşıra düşünce soluk kahverengi oluyor
Önce parlak kırmızı sonra kahverengiye dönüşüyor canım. Yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalAnladim canm benim kırmızı gelmedi hic kahve rengi lekeler sadece
değerlerim normal ilerliyor inşallah yerleşmedir canm düşükte de ola biliyormuş bunlarÖnce parlak kırmızı sonra kahverengiye dönüşüyor canım. Yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?