Mrb kızlar. 22sinden 25e yumurtlama dönemim oldu ovulasyon testleriyle takip ettim, ilk kez denemem de hep çift çizgi gördüm değerlendirdim tabii. Hep 1 hafta önden gelir reglm ona göre yumurtlama günümü tahmin edebildim yani. Şuan da sol kasığım da ağrım var. Göğüsler biraz hassas. Dün de tansiyonum düştü mide bulantısı baş dönmesi ilk kez öyle oldum. Kaset test negatif, betahcg 0.100 yani gebelik yok. Ama bunlarda çıkması için erken olabilir mi? Merak ediyorum böyle bir durum yaşayan var mı? Regl ime 10 gün var. Regl den sonra değeri aniden yükselenler olmuş. İnşallah Allah nasip eder. Bu değeri görüp sonradan hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Gecen bi konu okumuştum kızın kuzeni nişanlıyken adetine 10 gün kalmasına rağmen hamile kalmış diye.
Umarım hayırlısı ile bebişiniz vardır :) umut tükenmez. İnşallah ben de istiyorum bakalım inşallah bu ay adetim gecikir
Gecen bi konu okumuştum kızın kuzeni nişanlıyken adetine 10 gün kalmasına rağmen hamile kalmış diye.
Umarım hayırlısı ile bebişiniz vardır :) umut tükenmez. İnşallah ben de istiyorum bakalım inşallah bu ay adetim gecikir