Beta

Merveorl13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
56
18
3
27
Kızlar merhba iki gün önce betam 4973 dü bugün 13 bin olmuş sizce normal mi ikiz olabilir mi yada dış gebelik olmasından korkuyorum dış gebelik olduğunda farklı bir belirti oluyor mu yarın ultrason muayenesine gideceğim ama yine de korkuyorum fikir verir misiniz

Doktorunuz ne dedi söylediniz mi bu degeri ne yorum yapıyor. Bu betaya vucunuzda hissettiğiniz belirtiler neler.

Doktorunuz ne dedi söylediniz mi bu degeri ne yorum yapıyor. Bu betaya vucunuzda hissettiğiniz belirtiler neler.
Doktorum daha önce artışınız güzel dedi degerleriniz gününüze göre güzel demiş i daha önce de iki kattan fazla attığı oldu çünkü belirti olarak arada sol kasıgımda ağrı belimde ağrı göğüslerde dolgunluk hissediyorum bi de sürekli tuvaletim geliyor şu an 4 hafta beş günlük hamileyim öyle oluyor hesaplayınca ama korktum bi

Ama dış gebelikte beta bu kadar çok artmazmış heralde yani yavaş artarmış

n
neden endişeleniyorsunuz değeriniz 2 katından biraz fazla artmış gayet normal

kaçıncı gün değerleriniz bunlar? benim 10. gün 550, 14. gün 3400 çıkınca sizle aynı endişeleri yaşamıştım. doktorum telefonda değerin yüksek demişti. neden öyle dedi ki diye kendimi yedim. ertesi gün iki kese gördük. değerin yüksek lafını tamamen güzel anlamda söylemiş. betayla alakası yok deniyor ama doktorum demekki ikiz olduğu için bu kadar yüksek çıkmış dedi.... hiç endişelenmeyin bence değeriniz çok güzel artmış.

Bana da demişti ki işte daha önce yani gününe göre degerin çok iyi demişti ben bugün tam 4 hafta 5 günlük hamileyim bugün değerim 13000 çıktı işte iki gün önce 5000 di değerim yani 4973 dü daha doğrusu o yüzden beni düşündürdü kanama vs bir şey olmadı bende henüz sol kasıkta ağrı oldu

26 şubatta transfer oldum transferden sonra 4. Gün teste silik ikinci çizgi çıktı o şekilde öğrendim hamile olduğumu sonra biraz bekledim gün gün test yaptım en son dayanamadım tam bir hafta olunca kan testi verdim orda betadan hamile olduğumu öğrendim ilk betam 189 çıkmıştı

Beta değerlerimde bugüne kadar şu şekilde ilerledi
06.03.2025= 189

08.03.2025=488

10.03.2025=847

12.03.2025=1710

14.03.2025=4973

16.03.2025=13000

Neredeyse üç katı artmış. İkiz gebelik ola bilir mi? Çift transfer mi oldunuz?
Tek transfer oldum ama ikiz mi diye bende şüphe ettim işte ya da dış gebelik mi dedim acaba ama dış gebelik olsa da yolunda gitmeyen bir şey olurdu gibime de geldi bilmiyorum ki çok karıştı kafam

Kızlar benim de 7. Günde 1260 çıktı beta tekrar kan vermedim ama yarın randevum var dış gebelik falan olsa bu değer olur muydu içim içimi yedi resmen fikir verin nolur

Kızlar benim de 7. Günde 1260 çıktı beta tekrar kan vermedim ama yarın randevum var dış gebelik falan olsa bu değer olur muydu içim içimi yedi resmen fikir verin nolur
Canım ben hiç dış gebelikle ilgili bir şey bilmiorum benim birinci haftada değerim 189 du ama onu hatırlıyorum kişiden kişiye değişebilir öyle telaşa kapılma hemen bilen kişiler bizleri aydınlatırsa çok mutlu oluruz

Evet bende çok mutlu olurum kızlar lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…