Beta ?

sezen94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
11
2
30
Kızlar merhaba benim daha kan günüme 2 gün var ama ben dayanamayıp kan verdim transferimin 9. Gununde 67 cıktı sizce sağlıklı mı tabiki 2 gün sonrayı beklemem lazım saglıklı bi sonuc mu diye ben biraz aceleci davrandım

Önemli olan düzenli artışı görebilmek, değere çok takılma. Benim şu an 17. Günüm. 10. günde 52 idi benim beta. 14. gün 450, 16. gün 1170

Kızlar merhaba benim daha kan günüme 2 gün var ama ben dayanamayıp kan verdim transferimin 9. Gununde 67 cıktı sizce sağlıklı mı tabiki 2 gün sonrayı beklemem lazım saglıklı bi sonuc mu diye ben biraz aceleci davrandım
Şuan tek başına sayı önemli değil 2 gün sonraki sonuç önemli sakın stres yapmayın ❤️

Benim mesela arkadaşımın 6.gün 86 idi. Benim 6.günde 31 çıktı. Ama ben bu sayılara hiç takılmamıştım ☺️

Canım transfer sonrası 8. Gün 27yle öğrendim 10. Günü 44 12. Günü 110 14. Günü 302 18. Günü de 1300 dü

Pozitif bi sonuç tebrik ederim. İnşallah sağlıkla ilerler. Böyle erken olunca beklemek biraz zor oluyor 2 günde bi tekrarlayın. Bol bol dinlenin yorucu bi iş yapmayın çok fazla düşünmemeye çalışın.Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah❤️

Pozitif bi sonuç tebrik ederim. İnşallah sağlıkla ilerler. Böyle erken olunca beklemek biraz zor oluyor 2 günde bi tekrarlayın. Bol bol dinlenin yorucu bi iş yapmayın çok fazla düşünmemeye çalışın.Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah❤️
Sabahı zor ediyorum hepimiz sağlık ve kolaylıkla atlatalımmmm

X