Anladım teşekkür ederim2,3'ten küçük demek. Yani gebelik yok demek.
Kan ver negatifse doktora görün bi derim . Hiç düşünmeKızlar kimse yokmukasıklarımda batmalar var akıntı var hiç gecikmezdim testi tekrar mı versem
Kan vercem kuzum yoksa dr görüncem ilk defa başıma böyle birşey geliyorKan ver negatifse doktora görün bi derim . Hiç düşünme
Düşükte olsa bi ihtimal var çünkü. Yine yarın özelde fln bi kan ver . Bitki çayı falan içme derim . Bizede haber :) sana zahmet.Kan vercem kuzum yoksa dr görüncem ilk defa başıma böyle birşey geliyor
İlk10 dk geçerli oluyor hayatım. Sonradan çıktıysa kuruma çizgisidir. Bu testi yaptıktan sonramı kan verdin yoksa önce kan sonrakı günler mi test yaptınArkadaşlar valla kafam allak bullak bir haftatr geçen haftadan beri testlerim cok sonradan silik çizgi çıkıyor bende Perşembe günü gittim kan verdim kanda negatif çıktı herhangi bir sıkıntı yok dedi adet sökücü verdi cuma günü duramazdim yine test yaptım ama acil memlekete gitmam zorunda kaldık o şekil bıraktık gittik cumartesi günü orda yaptım birşey çıkmadı simdi eve geldik barıs cuma günkü test belli benim kafam karıştı sizce var mı yok mu
Canım çok sonradan derken ne zaman silik çizgi çıktıArkadaşlar valla kafam allak bullak bir haftatr geçen haftadan beri testlerim cok sonradan silik çizgi çıkıyor bende Perşembe günü gittim kan verdim kanda negatif çıktı herhangi bir sıkıntı yok dedi adet sökücü verdi cuma günü duramazdim yine test yaptım ama acil memlekete gitmam zorunda kaldık o şekil bıraktık gittik cumartesi günü orda yaptım birşey çıkmadı simdi eve geldik barıs cuma günkü test belli benim kafam karıştı sizce var mı yok mu
tamamdır hemen haber vereceğim canım çok teşekkür ederimDüşükte olsa bi ihtimal var çünkü. Yine yarın özelde fln bi kan ver . Bitki çayı falan içme derim . Bizede haber :) sana zahmet.
İste bilmiyorum cuma günü yaptım bugün gördüm daha yeni eve geldimCanım çok sonradan derken ne zaman silik çizgi çıktı
tamamdır hemen haber vereceğim canım çok teşekkür ederim
Kuruma olsa bu kadar belli olur muCanım çok sonradan derken ne zaman silik çizgi çıktı
tamamdır hemen haber vereceğim canım çok teşekkür ederim
Kanı Perşembe verdim testi cuma yaptım önce kan verdim yaniİlk10 dk geçerli oluyor hayatım. Sonradan çıktıysa kuruma çizgisidir. Bu testi yaptıktan sonramı kan verdin yoksa önce kan sonrakı günler mi test yaptın
Kanda oran kaç çıktı? Reglin geciktimi mesela?Kanı Perşembe verdim testi cuma yaptım önce kan verdim yani
Katılıyorum bendede erken kanda 5 in altındaydı regliden sonra yükseldiBenım adetime 5 gün kala 2.8 4 gün kala da 9.2 cıktı
İdrar testi yapın tekrar belirirse tekrarlarsınız testi
0.100 çıktı degerim evet 3 gün geçti adet gunumde yaptırmıştım kaniKanda oran kaç çıktı? Reglin geciktimi mesela?
Kuruma çizgisi canım o reglinin gelmesini bekle. Ben her evde tets yaptıgımda hayalet çizgi çıkıyor. Hiç kan bile vermiyorum. Vicutta az olsa bhcg var çünkü.0.100 çıktı degerim evet 3 gün geçti adet gunumde yaptırmıştım kani
Yani bu kadar da kuruma olabiliyor muKuruma çizgisi canım o reglinin gelmesini bekle. Ben her evde tets yaptıgımda hayalet çizgi çıkıyor. Hiç kan bile vermiyorum. Vicutta az olsa bhcg var çünkü.
Kuzum benim 15 gün geçti 2.30 şimdi tekrar kan vercem başında < bu işaret var kafam karıştı bideBenım adetime 5 gün kala 2.8 4 gün kala da 9.2 cıktı
İdrar testi yapın tekrar belirirse tekrarlarsınız testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?