Gebeliğe Hazırlık Beta

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Noir29

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
466
1.003
43
Merhaba adetim normalde düzenlidir 28 günde bir ama bu ay 15 gün geciktim test yaptım negatifti bugün kan verdim <2,30 çıktı bu ne demek anlamadım negatif diye yorumladım ama hiç böyle çıkmamıştı değerim bilgisi olan varmı tekrarlamalımıyım acaba

Hala regl olmadım 17 gün oldu tekrar kan mı versem kızlar

Kızlar kimse yokmu 😞 kasıklarımda batmalar var akıntı var hiç gecikmezdim testi tekrar mı versem

Arkadaşlar valla kafam allak bullak bir haftatr geçen haftadan beri testlerim cok sonradan silik çizgi çıkıyor bende Perşembe günü gittim kan verdim kanda negatif çıktı herhangi bir sıkıntı yok dedi adet sökücü verdi cuma günü duramazdim yine test yaptım ama acil memlekete gitmam zorunda kaldık o şekil bıraktık gittik cumartesi günü orda yaptım birşey çıkmadı simdi eve geldik barıs cuma günkü test belli benim kafam karıştı sizce var mı yok mu

Eklentiler

• IMG20211212201812.jpg
    IMG20211212201812.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG20211212201801.jpg
    IMG20211212201801.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 34
Arkadaşlar valla kafam allak bullak bir haftatr geçen haftadan beri testlerim cok sonradan silik çizgi çıkıyor bende Perşembe günü gittim kan verdim kanda negatif çıktı herhangi bir sıkıntı yok dedi adet sökücü verdi cuma günü duramazdim yine test yaptım ama acil memlekete gitmam zorunda kaldık o şekil bıraktık gittik cumartesi günü orda yaptım birşey çıkmadı simdi eve geldik barıs cuma günkü test belli benim kafam karıştı sizce var mı yok mu
İlk10 dk geçerli oluyor hayatım. Sonradan çıktıysa kuruma çizgisidir. Bu testi yaptıktan sonramı kan verdin yoksa önce kan sonrakı günler mi test yaptın

Canım çok sonradan derken ne zaman silik çizgi çıktı
Düşükte olsa bi ihtimal var çünkü. Yine yarın özelde fln bi kan ver . Bitki çayı falan içme derim . Bizede haber :) sana zahmet.
tamamdır hemen haber vereceğim canım çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰

İste bilmiyorum cuma günü yaptım bugün gördüm daha yeni eve geldim

Kuruma olsa bu kadar belli olur mu

Benım adetime 5 gün kala 2.8 4 gün kala da 9.2 cıktı
İdrar testi yapın tekrar belirirse tekrarlarsınız testi
Kuzum benim 15 gün geçti 2.30 şimdi tekrar kan vercem başında < bu işaret var kafam karıştı bide

Back