How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Beta

comeback06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
686
119
103
35
Kızlar 8 di 4 günde 9 olmuş siZce 2 kat artma ihtimali var mı :( düşmezse ne olur ? Çok kötüyüm

Can'ım kimyasal sanırım o korkma düşer.Yada ilaç verir doktor düşer tutunamayınca yapcak birşey yok.Denersin yine üzülme hiç

Yükselme ihtimali var mı peki
normal saglikli bir gebelikte degerin iki gunde bir katlanarak artmasidir siz 8 di 4 gunde 9 diyorsunuz bu normal degil bekle biraz daha bir test daha yap ve dr unla gorus.adetin kac gun gecti kacinci gunundesin

normal saglikli bir gebelikte degerin iki gunde bir katlanarak artmasidir siz 8 di 4 gunde 9 diyorsunuz bu normal degil bekle biraz daha bir test daha yap ve dr unla gorus.adetin kac gun gecti kacinci gunundesin
Artıyordu en son böyle oldu işte canım 16 günüm doktor tekrr kan aldır dedi bu kaçıncı artık stres olduk eşimde üzülüp

Artıyordu en son böyle oldu işte canım 16 günüm doktor tekrr kan aldır dedi bu kaçıncı artık stres olduk eşimde üzülüp
anliyorum hic kolay isler degil biliyorum Allah gonlunuze gore versin evlat sahibi olmak kimilerine sinav gibi bizde cok ugrastik zamaninda ama 16. gunundeysen degerin yuksek cikmasi lazim ya kimyasal gebelik yada embriyo gelisemiyor ya vucudun kendiliginden atacak yada dr mudahale edecek sakin ol hersey olacagina varir

anliyorum hic kolay isler degil biliyorum Allah gonlunuze gore versin evlat sahibi olmak kimilerine sinav gibi bizde cok ugrastik zamaninda ama 16. gunundeysen degerin yuksek cikmasi lazim ya kimyasal gebelik yada embriyo gelisemiyor ya vucudun kendiliginden atacak yada dr mudahale edecek sakin ol hersey olacagina varir
Kimyasal da hemen gebe kalınıyor dış gebelik kötü heralde dimi

Kimyasal da hemen gebe kalınıyor dış gebelik kötü heralde dimi
dis gebelik embriyonun rahme ulasamadan tuplerde tutunup buyumeye devam etmesi ve cok tehlikeli hemen alinmasi lazim ama sizin dis gebelik olamaz cunku dis gebelikte deger normaldende fazla yuksek oluyor

Merhaba arkadaşlar adetime 5 gün varken kan testi yaptırdım 19.97 çıktı bugün adet günümdü tekrar yaptırdım 136 çıktı bu normal mi acaba

Back