• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta yükselmesi yardım

elfna06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar geçenki test sonucuma göre kan verdim 11 Şubat da 202 çıktı beta reglime 1 gün vardı
27 Ocak yumurtalama günümdü. 13 şubatta tekrar kan verdim ama aptal gibi sağlık ocağında verdim düşmedi hala e nabıza korkuyorum yükseklir mi düşer mi ? Sonuçta çıkmadığı için iyiyce gerildim eşime hala söylemedim söylesem mi ya bişey olursa boşuna sevinmiş olursak bilgisi olan var mı 😔

Merhabalar geçenki test sonucuma göre kan verdim 11 Şubat da 202 çıktı beta reglime 1 gün vardı
27 Ocak yumurtalama günümdü. 13 şubatta tekrar kan verdim ama aptal gibi sağlık ocağında verdim düşmedi hala e nabıza korkuyorum yükseklir mi düşer mi ? Sonuçta çıkmadığı için iyiyce gerildim eşime hala söylemedim söylesem mi ya bişey olursa boşuna sevinmiş olursak bilgisi olan var mı 😔
Dün vermişsin, bugün çıkmıştır aslında. E nabızını kontrol etsene yine

Dün vermişsin, bugün çıkmıştır aslında. E nabızını kontrol etsene yine
Sürekli kontrol ediyorum uygulama dışında tarayıcadan baktım ama yok sağlık ocağı olduğu için mi düşmedi bilemiyorum

Sağlık ocağı hangi hastaneye göndermiş olabilir kanı ? O hastanenin Web sitesinden laboratuvar sonuçları diye bakabilirsiniz ben öyle öğrenmiştim

Sağlık ocağı hangi hastaneye göndermiş olabilir kanı ? O hastanenin Web sitesinden laboratuvar sonuçları diye bakabilirsiniz ben öyle öğrenmiştim
Ankara halk sağlığına gidiyormuş baktım orada yok 😔

Back
X