Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tüp bebek değildi ama şunu sölüyceğim bende 8 ile öğrendim betayı sonra arttıKızlar 3.gün embriyosu taze transfer oldum 12.gün beta 10.27 geldi 2 gün arayla takip edip yükselmesine bakacaklarmış böyle olup yükselen kesesi oluşan var mı ?
Ya adet günümde ayın 23 ünde ondan dolayı da düşük olmuş olabilir mi bilmiyorum umarım sende ki gibi yükselir sağol canımBenim tüp bebek değildi ama şunu sölüyceğim bende 8 ile öğrendim betayı sonra arttı
Canım tüp bebekte transfer tarihi önemli regl tarihin değil.Ya adet günümde ayın 23 ünde ondan dolayı da düşük olmuş olabilir mi bilmiyorum umarım sende ki gibi yükselir sağol canım
8 Ağustos da transfer oldumCanım tüp bebekte transfer tarihi önemli regl tarihin değil.
İnşallah sağlıcakla yukselir
Sonucun ne oldu canım yükseldi mi8 Ağustos da transfer oldum
Yarın kan vereceğim canımSonucun ne oldu canım yükseldi mi
Kan verdinmi canim sonucun ne oldu?Yarın kan vereceğim canım
Kimyasal oldu canımKan verdinmi canim sonucun ne oldu?
Cok üzüldüm canim hayirlisini Rabbim kolaylikla nasip etsin insallahKimyasal oldu canım
Acaba kaçıncı gündü ilk öğrendiğinde yani ilk 8 hangi gün çıktıBenim tüp bebek değildi ama şunu sölüyceğim bende 8 ile öğrendim betayı sonra arttı
Adete 6 gün yumurtlama dan 10 temmuz çatlama 13 temmuz oldu 19 u pozitif çıktıAcaba kaçıncı gündü ilk öğrendiğinde yani ilk 8 hangi gün çıktı
Hiç bir şey anlamadım transferden kaç gün sonra yani ?Adete 6 gün yumurtlama dan 10 temmuz çatlama 13 temmuz oldu 19 u pozitif çıktı
Üstte tüp bebek değildi diye yazmışım üstteki arkadaş beta 10 ile öğrenip yükselen varmı diye sormuş bende ben 8 ile öğrendim dedimHiç bir şey anlamadım transferden kaç gün sonra yani ?