Gebeliğe Hazırlık Beta yükselişi ? Ve lekelenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aysemnk

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
237
49
Merhaba kızlar cuma günü gebe olduğumu öğrendim ilk gebeliğim bilgim yok pek son adetim 4 ağustos. Cumartesi öğleden sonra saat 3 ‘te kan testte betam 516 çıktı .pazar günü lekelenme gelmeye başladı böyle addetten önce yada bitmesine yakın kahverengi akıntı gibi gelir ya o şekilde bende korktum acile gittim kese görünmüyor küçük dediler test yaptılar tekrar 640 çıktı betam artış beklenen gibi değil dediler ve akıntı gibi kahverengi lekenmeler geliyor sürekli ve ağır bir kokusu var . Bunu yaşayan var mı yerleşme kanaması bu mu oluyor . Endişelenmeli miyim doktor progestan yazdı ona başladım

ilacınızı kullanıp istirahat edin bol bol iki günde bir de düzenli beta takibi yaptırın. İki katı artmış olması gerekiyor. Aksi halde kimyasal veya dış gebelik olabilir. Öyleyse bile İlk gebeliklerde çok karşılaşılan bir durum, korkmanıza gerek yok. Dilerim sağlıkla ilerler

Hemennhemen her gebelikte yaşanan bi durum kanama ama artış normal değil umarım düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…