• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta yükselişi normal mi

Honey foam

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
135
182
53
34
Merhaba öncelikle ...

lütfen yardımcı olurmusunuz . Öncelikle çarşamba günü doktora gideceğim ama işte o gün gelene kadar sabretmek zor.

son adet tarihim 9 Şubat

Adetten 6 gün sonra beta hcg değerime baktırdım 47.70 çıktı

Adettin 10 günü cuma günü tekrardan 205 çıktı sizce normalmi. Lütfen yardımcı olurmusunuz

göğsümde hafıf bır agrı var şişlik var ...

Özellikle sol kasıgıma agrı giriyor herhangi bir bulantı kusmam yok daha önce 8 haftalıkken bir kalp durması sonucu kürtajım bir sağlıklı doğumum gerçekleşti bir tane boş gebeliğim oldu şuandada böyle bırsey var bilgisi olan yardımcı olabılır mi .. şimdiden teşekkür ederim

2 gunde bir %60-100 oranında artış beklenir.
6. Gün > 47
8. Gun beklenen> 94
10. Gun beklenen > 188 sizinki 205

yani çok iyi maşallah ❤️ Umarım bu kez sağlıklı bir gebelik olur sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bize de dua edin

2 gunde bir %60-100 oranında artış beklenir.
6. Gün > 47
8. Gun beklenen> 94
10. Gun beklenen > 188 sizinki 205

yani çok iyi maşallah ❤️ Umarım bu kez sağlıklı bir gebelik olur sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bize de dua edin
Çok teşekkür ediyorum .. işte adetten 10 gün sonra böyle çıkınca ister istemez tedırgın oluyorum .

Çok teşekkür ediyorum .. işte adetten 10 gün sonra böyle çıkınca ister istemez tedırgın oluyorum .

doktorlar düzenli artış önemli diyor, sizinki de maşallah. Çok güzel olacak kendizi şımartın, fazla düşünmeyin bi oh çekin. Pozitif düşünelim pozitif olsun ❤️

Belkı okuyan olur benım gıbı rahatlamak ısteyenlere yardımcı olurum

bat 6 gün sonra beta 47.70
10.gün 205
15. Gün 1450
17. Gün 4200

kese çok küçük 0.88 mm

şuan için hersey yolunda gibi darısı tüm isteyenlere inşeallah 😊

Back