Arkadaslar oyle duzensiz adet olurum ki. Gunlerini hic bilmem.evlendikten sonra ayri bi duzensizlesti. 47 gunde olmustum regl sonra hayit suyu kullandim 32 gunde oldum. Hayira devam ettim yine 32 gunde falan olurum.sandim son adetim 5 ekim.. dun bhcg yaptirdim kan sonucum 13.311 ckti. Yani zaten 10 gunu de gecmis oluyor bu sekilde ve ben bi suredir kendimi dinlediigmde adet bitimi yumurtluyodum. Bazen hatta bi ayda 2 defa yumurtlama gordugum oldu.. bu degere acildeki doktor esime adet gununu bilmiyorum ama bebegin bi 3 4 haftalik gecmisi var demis. Ama cok mu yuksek cok korktum ben bi an pazattesiyi beklicem herseyi ogrenmek icin ama oyle garip seyler olduki bu ay.. suan cok saskinim ve korkuyorumm
Benimde aklima ilk ikiz geldi. Yani soyle hesapliyorum ilk regliden bu yana 42 43gun falan gecmis oluyor acaba normal mi diyorum bu yukseklik cidden kokruyorum ama insallah iyi biseydir bu
Benimde aklima ilk ikiz geldi. Yani soyle hesapliyorum ilk regliden bu yana 42 43gun falan gecmis oluyor acaba normal mi diyorum bu yukseklik cidden kokruyorum ama insallah iyi biseydir bu
Dis gebelik mi diye cok korkuyorum ama herhabgi bi agri sikayetim falanda yok oyle duramicak kadar veya leke falanda yok sadece regl olcakmisim gibi minik minik ara sancilar oldu saniyelik surup geciuolar gunde 1 iki kere bulanti oldu dun halsizlik falan ama bugun daha iyi hissediyorum mesela umarim ikizdir ya da erken dollenmedir nolurr saglikli olsun dua et
Dis gebelik mi diye cok korkuyorum ama herhabgi bi agri sikayetim falanda yok oyle duramicak kadar veya leke falanda yok sadece regl olcakmisim gibi minik minik ara sancilar oldu saniyelik surup geciuolar gunde 1 iki kere bulanti oldu dun halsizlik falan ama bugun daha iyi hissediyorum mesela umarim ikizdir ya da erken dollenmedir nolurr saglikli olsun dua et
Dis gebelikte degerin boyle ciktigini hic duymadim. Kanama ya da lekelenme olur. Hele boyle ilerlediginde agridan mahvolurdun neden boyle devamli bir olumsuz dusunce icindesiniz 9 ayi boyle gecirirseniz zor. Kafanizdan atin mutlulugunuzu yasayin
Dis gebelikte degerin boyle ciktigini hic duymadim. Kanama ya da lekelenme olur. Hele boyle ilerlediginde agridan mahvolurdun neden boyle devamli bir olumsuz dusunce icindesiniz 9 ayi boyle gecirirseniz zor. Kafanizdan atin mutlulugunuzu yasayin
Canim aslinda sundan dolayi bi bucuk ay kadar once esime sperm testi yaptik 3 milyon dediler beklemiyoduk. Sonra burda pek cok kisi testi yenile.dedi anlamadilar ozensiz buldular hatta ne hiz ne morfiloji falan hoc bakilmamisti cunku.. Boyle bi gerginlik yasadik. Sonra tabi nasil olsa olmaz rahatligi oldu sanirim. Neyse bu sali testi ozel hastanede yeniledik esimde hic sorun ckmadi hersey cok normal hiz falan cok guzel dediler total sayi 120 milyon ml de 30 milyon ckti. Buna sevindim bi yandan demekki benm kistler falan ondan heralde olmuyo reglde cok gecikince bunu dusunmeye basladm. Yani 1 bucuk ay icinde doktor bize tup bebel derken biz buna kafa yorarken hem sperm testi normal cikti hem ben hamileymisim ondan gerginlik mutluluk tum hersey karisti bende canim bu yuzden
canım dış gebelik olsa bu değerle çoktan olan olmuştu hiç korkmana gerek yok sevinmelisin bence maşallah kuzuya şimdi doktora gitsen keseyide görürsün kalp atışını belki duyarsın duymazsan korkma yine onu 8. haftada bile duyan var çok şanslısın gerçekten beta takibiyle strese girmemişsin en güzeli
canım dış gebelik olsa bu değerle çoktan olan olmuştu hiç korkmana gerek yok sevinmelisin bence maşallah kuzuya şimdi doktora gitsen keseyide görürsün kalp atışını belki duyarsın duymazsan korkma yine onu 8. haftada bile duyan var çok şanslısın gerçekten beta takibiyle strese girmemişsin en güzeli
valla basima ilk gelince ne bilim panikledim bi insan hani bekliyo her ay test falan yapiyor silik cizgide belirtiler aramaya gozler alisinca boyle yukseklikle karsilasinca ister istemez etkilendim ama cok sagol❤