• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta yavaş yükseliyor lütfen yardımcı olur musunuz?

merfezz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2023
39
8
1
19
Ocak ayında bir düşük yaptım,Korkularım var. Bugün tam 7 haftalık hamileyim, pazartesi günü ultrasonda kese gözüktü ama bebek gözükmedi. Doktor kesen gayet sağlıklı haftaya pazartesi günü gel bebeği ve kalp atışlarına bakalım geç döllenme olmuştur dedi. Fakat beta artışında bir gariplik.
6 Ağustos beta 1610
8 Ağustos beta 3529
13 ağustos beta 7983
15 Ağustos beta 9137
İlk başlarda çok güzel gidiyordu değerlerim fakat sonradan artış yavaşladı sizce bunun nedeni nedir? Daha önce benim gibi bu durumu yaşayan var mı?

Ocak ayında bir düşük yaptım,Korkularım var. Bugün tam 7 haftalık hamileyim, pazartesi günü ultrasonda kese gözüktü ama bebek gözükmedi. Doktor kesen gayet sağlıklı haftaya pazartesi günü gel bebeği ve kalp atışlarına bakalım geç döllenme olmuştur dedi. Fakat beta artışında bir gariplik.
6 Ağustos beta 1610
8 Ağustos beta 3529
13 ağustos beta 7983
15 Ağustos beta 9137
İlk başlarda çok güzel gidiyordu değerlerim fakat sonradan artış yavaşladı sizce bunun nedeni nedir? Daha önce benim gibi bu durumu yaşayan var mı?
Belli bir değerden sonra beta artışı yavaşlıyor endişe etmeyin zaten kese göründükten sonra artık doktorlar bakmıyor sanırım siz kendiniz yaptırdınız bende aynı şeyi yapmıştım 😂panik olmuştum ama internetten okudum rahatladım.

6 Ağustos beta 1610
8 Ağustos beta 3529
13 ağustos beta 7983
15 Ağustos beta 9137
Bence artık betaniza baktirip boşa strese girmeyin kesen görünmüs bir haftaya kalp atışınıda duyarsın

Back