Gebeliğe Hazırlık beta yardım lütfennn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hcg 149 cikti yeni hamile gozukuyorum ama ne bi mide bulantisi akıntı sık idrara cikma kasık agrisi vs.hic birseyim yok normalmi suanda hic birsey olmamasi korkmaya basladim bi sorunmu
herkeste belirti olmuyo ki ya da herkesin belirtisi birbirinden çok farklı.Benimde bir belirtim yok şuan sadece günde belki 3-5 defa kasık ağrısı yaşıyorum batma tarzında onda da ayağa kalkınca yada yüzüstü yatınca . Hiç kafana takma doktora gittin mi ya da artışına baktın mı

Benim bulantılarım 5-6 hafta arası başladı aceleci olmayın birden geliyor nerden geldiğinizi şaşırıyorsunuz

Yumurta çatlaması 3 ekim 16 ekim bugün test yaptırdım kanda 0.22 negatif söktürücü kullansam mı karar veremedim

Benim de ilk griptim gebelık şüphesi olunca kan verdim 9 çıkmıştı cuma gece Pazartesi 59 çıkmıştı sağlık ocağında . Çok erken öğrenmek sabırsız yapıyor insanı

Benim de ilk griptim gebelık şüphesi olunca kan verdim 9 çıkmıştı cuma gece Pazartesi 59 çıkmıştı sağlık ocağında . Çok erken öğrenmek sabırsız yapıyor insanı
Yaaa o kadar kötü ki perşembe eşimle doktora gittik kapının önünde bayılacaktık resmen içeri bizden önce 3 hasta aldılar randevu saatimden yarım saat geçti ama keseyi görecekmiyiz heyecanından ağladık resmen. Tabi eşim işten izin aldı saatlik eee doktor da önden 3 hasta alınca saat iyice geçti , bak bundan sonra bizi almazsa gitmem gerek halledebilirmisin dedi ağladı , sonra ben halledemem deyip ağladım Allah dan eşim öyle dedikten sonra doktor bizi çağırdı beraber girebildik muayeneye

Ben o gebeliğimde maalesef eşime kalp atışını dinletememiştim ama sağlık olsun . Suan yine hamileyim adete 5 gün kala öğrenmiştim. Suan 4+4 uygulamaya ve adete göre ama gitmiyorum inatla haftaya gidicem çünkü diğerinde gittim doktor hamileliğini uzatmışsın demişti . Haftaya gel kese görelim haftaya gel kalp atışı duyalım derken gecmemıstı vakit sabırsızca bekliyorsun ama çok güzel duygular rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağına

Gitmeyerek iyi yapıyosunuz valla ben erken gittim doktor resmen bana acıdı doktora gitiğimde beta 60 dı daha düşün

Sağlık ocağı hemşiremiz eşimin halası bildirmiyorum hamileliği inatla 5 hafta oldu Çok kayda geçmemesinden korksaydı kendi çağırırdı ceza alıyorlarmış sanırım çok da tın yani Doktorum tahliller çok tutar sağlık ocağında yaptır dedi napsam kaydımı başka sağlık ocağına mı alsam hoşlanmadım şimdi onu düşünüyorum

sağlık ocağında adetin 3. günü yapılan hormon tesleri yapılıyor mu acaba ? arıyorum açmıyor sağlık ocağı bir bilginiz var mı acaba

Yapılıyor erken saatte gitmeniz gerek , aslında doktoruna göre de değişir bazıları yaptırmaz gıcık
doktorum yabancı bir erkek konuşamıyoruz bile ben isteklerimi telefonuma yazıp gösteriyorum öyle anlaşıyoruz

bugün reglimın 1 günü pazartesi 3. gün olacak sabah erkenden gideyim inşallah regl iken yapılan hormon testi diyeceğim değil mi veya tek tek mi yazayım adamın anlaması için

Tek tek çok ayrıntılı yaz yazık adama :)

Gitmeyerek iyi yapıyosunuz valla ben erken gittim doktor resmen bana acıdı doktora gitiğimde beta 60 dı daha düşün
Birde ssvd istiyorum onu yapan doktor bulup öyle gideceğim salı 5+1 olcak giderim artık folik asit ve. Gebeliğim riskli geçiyor benim başka ilaç kullanmak gerekirse diyerekten .

Birde ssvd istiyorum onu yapan doktor bulup öyle gideceğim salı 5+1 olcak giderim artık folik asit ve. Gebeliğim riskli geçiyor benim başka ilaç kullanmak gerekirse diyerekten .
ssvd ne 5+1 se git ben perşembe günü keseyi gördüm doktor 5 haftalık tam dedi belki sende görürsün

Sezeryan sonrası vajinal doğum. Zorunlu sezeryan oldum ama gebeliğim sağlıklı ilerlerse normal yapmak istiyorum

Durumumuz nasil benim de 9.9 sonucum pazar aksam yaptirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…