Gebeliğe Hazırlık beta yardım lütfennn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçi adetin geçmemiş niye geldin demez demi yaa
benim 14 ünde yumurtam vardı 19 unda hittiğimde çatlamıştı.. 29 unda kan verdm bana dediki daha reglinr var niye geldin olsada çıkmaz beta 5.44 çıktı..çok düşük bi değer bat pazar günü onu bekliycem olmazsam ptesi bende kan vereceğim( hadi bi umut allahım

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim benim beta hcg 3.78 var denilebilirmi daha 10 gün vardı adetime yapıldığında
yaa inşallah vardır çok erekn yaptırmışsın ben yaptırdığımda 6 gün vardı ki benimki bile çok erken :/ 3-5 gün sonra tekrar yaptırsana

ayy hadi inşallah :))

yaa inşallah vardır çok erekn yaptırmışsın ben yaptırdığımda 6 gün vardı ki benimki bile çok erken :/ 3-5 gün sonra tekrar yaptırsana
Tesadüf eseri yapıldı canım rahatsızlanmıştım acilde yapıldı idrar testi yaptım ama bir saat sonra çok zor görünen bir çizgi oldu ama oda sanırım değildir

Tesadüf eseri yapıldı canım rahatsızlanmıştım acilde yapıldı idrar testi yaptım ama bir saat sonra çok zor görünen bir çizgi oldu ama oda sanırım değildir
Ayy o testlerden hiç anlamıyorum sinir oluyorum sürekli yaptım yaptım durdum hep tek çizgiydi bu kan testini vermeden yaptığımda çok silik çizgi gördüm aa hep tekti gidip test yapayım ilk defa böyle çıktı dedim ama şimdi olsa beklerdim az daha çok erken yaptım. Şuan bugün yarın regl günüm normalde olacam diye korkuyorum çok. Karnımda anlamadığım bi gaz var ağrı var bide acayip ishalim anlamadım gitti

Canım artışın çok iyi olmuş adet tarihin bir gün geçtikten sonra yeniden kan ver sağlık ocağında. Doktor muayenesine de bana kalırsa 5-6 hatta sabredebilirsen 7. Haftada git derim hadi insallah rabbim hayırlı evlat versin

Yaa teşekkür ederim amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
doktor muayenesine bugün 10 da gidicem aslında ama vitamin horman vs onlara bakayım diye inşallah sonuçlarım çok iyi çıkar

Yaa teşekkür ederim amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
doktor muayenesine bugün 10 da gidicem aslında ama vitamin horman vs onlara bakayım diye inşallah sonuçlarım çok iyi çıkar
Çıkar canım insallah merak etme hayırlı uğurlu olsun insallah

Erken öğrenince hemen doktora gitmeyin bugün onu da tecrübe ettim. Ama çok iyi bi doktorla karşılaştım güleryüzlü dediği ilk şey sen hamileliği uzatmışsın resmen bu kadar erken öğrenip dedi dün kan tahlili yaptığım için bugün anlamsız olur yarın beta baktır sonuca göre haberleşiriz dedi yarın sabah beta baktırıcam eşime de müjdeyi vermiştim inşallahh umduğum yükselmeyi yaşarım doktor minimum 120 lerde olması gerek dedi.Folik asit başlatmak istedi ben dün başlamıştım ilacı beğendi devam dedi ama başka tahlillerime bakmadı keseyi gördükten sonra bakarız dedi

Merhaba kese fotoğrafınız var mı aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…