Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalim testinizeve silik çizgi çıktı ıdrarda ise
5 mi cikti 1.9 mu
Bakalim testinize
Hamile değilsin demek. Cihazdan cihaza değişir değerin negatifliğiAma 5 gün önce yaptım dünde kan verdım oda deger referans dışı 1.9 çıktı
Evet artimed yalancı mı çıkarıyorArtimed galiba bu test testte negatif çıkmış 1.9
Evwt yalanci çıkarıyorEvet artimed yalancı mı çıkarıyor
Sana özelden yazabılır mıyım fotoğraflarını atayım sonucunEvwt yalanci çıkarıyor
Fotoğrafını atar mısın ? 5 sınırda bi değer ama 1.9 negatif. Önce 1.9 sonra 5 olsa ihtimal olabilirdi ama senin tam tersi olmuş maalesef o yüzden negatiftirArkadaşlar beta değerim 5 çıktı ama 2 gün sonra 1.9 referans aralıgı 0-10 çıktı değer referans dışı dıyor ne demek oluyor yanı negatif galiba ama değer referans dışı ne demek olduğunu anlamadım bı hata mı var acaba lütfen yanıtlar mısınız![]()
Fotoğrafını atar mısın ? 5 sınırda bi değer ama 1.9 negatif. Önce 1.9 sonra 5 olsa ihtimal olabilirdi ama senin tam tersi olmuş maalesef o yüzden negatiftir
4 gün önceki kan testi
Değerin 5 çıkmamış önünde Küçüktür işareti var yani 5 ten küçük herhangi bir değer demek oluyor yani negatif. Reglin nasıl 50 gün gecikti doktora gitmedin mi
Regline ne kadar vaözele gelebılır mısın musaktsen kardeşim![]()