- Emoji Skoru
- 23
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi girlll5587
Kızlar adet günüm yarın bugün kan verdim 282 çıktı ama kahvemsi lekelenmem oldu sizce nedir bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal için değer biraz yüksek geldi sankiKimyasal olabilir adet başlayacaktır değilse de kanama olmadığı sürece lekelenme olabilir bazen deniyor
Evet eski gibi duruyor işte sancım da var o yüzdem biraz endişe ettimAyaklarinizi uzatip dinlenin kalkmayin yarina doktor randevunuzu alin kahve rengi kanama eski kanamadir koyu kirmizi kan taze kandir progesteron takviyesi verecektir doktorunuz
Ay korkuttunuz beniKimyasal olabilir adet başlayacaktır değilse de kanama olmadığı sürece lekelenme olabilir bazen deniyor
Ama ben adete 4 gün kala öğrendim bugün kan verdim bugün ya da adet gününde de lekelenme olabilir deniliyorYok canım korkacak bir şey yok illa kimyasaldır demiyorum ama ihtimaller ya kimyasaldır ya da normal gebelikse bazen lekelenme olabiliyor kontrole gidersiniz zaten. Ama yerleşme kanaması değildir muhtemelen o beta yükselmesen oluyor çünkü
Sonucunuz ne oldu bir de eski ne demekKızlar adet günüm yarın bugün kan verdim 282 çıktı ama kahvemsi lekelenmem oldu sizce nedir bu
Çok şükür normal gebelik keseyi gördük o lekelenme yerleşme imiş ,eski kan ise içerde adette atılamamış kahvemsi koyu kanSonucunuz ne oldu bir de eski ne demek