- 9 Eylül 2019
- 8
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi fatmaer2773
Hanımlar merhaba. Bugün beta testi yaptırdım özel bir laboratuvarda sonuç <2 çıktı. sorum şu bu sonuçların yanlış çıkma yanlış ölçülmesi veya tahlilleri karışması olasılığı var mıdır?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetim 2 gün önce bittiAdetine nekadar war
Adetim iki gün önce bitti canımValla canım ben tecrübe etmedim burada okuduklarımı söyleyebilirim eğer adet tarihinden çok önce ise o değer yükselebiliyormuş ya da geç döllenme ise yükselme ihtimali var. Kaç gün geçti adetinden?
2Gün önce bitti derken.adetmi oldunAdetim 2 gün önce bitti
Adetim iki gün önce bitti canım
Yok bildiğin normal düzen adet oldum fakat internette adet kanaması görülebileceği yazıyordu o yüzden garantiye almak istedimCanım adetten kastın hafif kanama mı geçirdin? Yerleşme kanaması olduğunu mu düşünüyorsun yani? Eğer adet olduysan zaten gebelik yoktur şu anlık.
Yok bildiğin normal düzen adet oldum fakat internette adet kanaması görülebileceği yazıyordu o yüzden garantiye almak istedim
Ya ben aslında 2 aylık bir şüphem var yani şuan gebe çıksam yaklaşık 10 haftalık çıkacak. Beta testini ne zaman yaptırdığımın bir önemi var mı misal adetten önce sonra falan gibi