Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İki kan testi arasında 5 gün var o zaman bence artış güzel cumaya kadar daha da artar o ama hemen kese gözükmeyebilir artış güzel canım inşallah güzel sonuç alırsın ben 7 8 gün fark ile 200 oldu sandığım için az dedim sonuca ama 5 gün için iyi bence
İki kan testi arasında 5 gün var o zaman bence artış güzel cumaya kadar daha da artar o ama hemen kese gözükmeyebilir artış güzel canım inşallah güzel sonuç alırsın ben 7 8 gün fark ile 200 oldu sandığım için az dedim sonuca ama 5 gün için iyi bence