• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta sürekli artiyor ama az artıyor. Başına gelen var mı?

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
Arkadaşlar pzt 101 ile gebelik ogrendim. İki gunde bir kan verdim, ilk başta %60 bi artış oluyordu ama şuan artış miktarı azaldı. Nasıl bir yol izlemem lazım, ne olacak? Başına gelen var mı? Benim durumum ne?
101/168/252/284 pztden pazara iki günde bir bu şekilde değerlerim.

Bana da kimyasal gibi geldi. Yine de dış gebelik ihtimaline karşı doktorunuzla görüşmeniz lazım

Kimyasal ya da dış gebelik olabilir, doktora göründünüz mü?
Doktorumla iletisim halindeyim cuma görüştüm bugun kan vermemi söyledi, henuz cevap yazmadı. Değer düşmemesini anlamıyorum bı turlu
Bana da kimyasal gibi geldi. Yine de dış gebelik ihtimaline karşı doktorunuzla görüşmeniz lazım
Kuzum yazdim doktoruma cevap bekliyorum, sağlıklı gebelik olmadığını bende anliyorum ama noldugunu bilemedim. Forum da bakıyorum ama boyle birsey yasayan da goremedim, hic dusmeden az da olsa artarak giden yok, beni dusunduren o

Doktorumla iletisim halindeyim cuma görüştüm bugun kan vermemi söyledi, henuz cevap yazmadı. Değer düşmemesini anlamıyorum bı turlu

Kuzum yazdim doktoruma cevap bekliyorum, sağlıklı gebelik olmadığını bende anliyorum ama noldugunu bilemedim. Forum da bakıyorum ama boyle birsey yasayan da goremedim, hic dusmeden az da olsa artarak giden yok, beni dusunduren o
İnşallah normale döner ama çok az bir artış var sanki. Düşüp artması genelde dış gebelik riski oluyor. Dış gebelik değildir inşallah

Back
X