- 22 Mayıs 2019
- 929
- 563
- 18
Tüp bebekmı yaptınız sız. Surec nasıl agrılı sancılı bıseymı ve cok mu malıyetlı tam olarak. Hıc arastırmadım tup bebek mevzusunu. Sımdılık 10 11 aylık evlıyız ilk 1 ay ılıskı olmadı zaten vajınusmus gıbıydım kasılıyordum sonra doktor redavısı vs vajınusmusu atlattm. Ilıskıye gırebılıyorum aylardır ama su son 2 3 aydır korunmadan giriyoruz hanı artk bebek istiyoruz bıde ben ankarada esjmle kımsemız yok cok bunalıyorum sıkılıyorum komsum bıle yok ev sahıbım karsı komsuya bızı tanıttı ıste yenı evlıler kıracımız yardımcı olursunz dıye ama kadın o gunden somra daha kapımı calmıs degıl bende rahatsız mı oldu dıye kımsenın kapısını calmıyorum. O yuzden bır basınayıx ankarada.gezebilcek heryerıde gezdık ankarada evden cıkasımız gelmıyor artık. Bende cok skılıyorum dıye her 2 3 haftada bır hataya gıdıyorum memlkete suanda da memleketteydım. Yanı bıde sırf yalnızız dıye bebek ıstıyoruz. Smdı doktora hormon vs tahkıl sonuclarımı yolladım gayet normal dedı hepsı. Ilk 3 ay dogal deneyelm dedı sonrasında olmazsa asılama vs dedı ama 1 sene boyunca sonuc alamazsam asılama yapılması gerekmıyormu? Ben daha 2 3 aydır denıyorum dedım doktor ona ragmen asılama falan dedı sızce 3 ay daha deneyıp olmazsa asılamamı yaptırmalı?Size tavsiyem sıkıntı olmamasina ragmen hamile kalamazsaniz tüp bebek uzmanina başvurun. Ama doktorunuzu iyi seçin bazilari altta yatan sorunu arastirmazken bazilari arastirmadan tup bebege baslamiyor.
Ben basladigim zaman ogrendim ki aslinda bir suru test ve tani yontemi varmiş. Hepsinden gectik hala olmayinca tup bebek yaptirdik. Tup bebek uzmanina gidip sorun varsa cözulup dogal yolla hamile kalan cok kisi var. Kadin dogum uzmanlarinin yapacaklari kisiitli... Rabbim sizede nasip etsin.