P Pnr Akr Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 31 6 24 18 Ekim 2024 Konu Sahibi Pnr Akr #1 Kızlar betam transferin 12. Günü 44.97 çıktı 2 gün sonra bir daha vericem böyle olup artan var mı yardımcı olursanız sevinirim endişeliyim
Kızlar betam transferin 12. Günü 44.97 çıktı 2 gün sonra bir daha vericem böyle olup artan var mı yardımcı olursanız sevinirim endişeliyim
berrawst Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2023 1.813 1.427 18 Ekim 2024 Konu Sahibi Pnr Akr #2 Artabilir tabi ki
G golden rose Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2021 985 544 18 Ekim 2024 Konu Sahibi Pnr Akr #3 Pnr Akr .!.: Kızlar betam transferin 12. Günü 44.97 çıktı 2 gün sonra bir daha vericem böyle olup artan var mı yardımcı olursanız sevinirim endişeliyim Genişletmek için tıkla... Kacıncı gun embrıyosuydu
Pnr Akr .!.: Kızlar betam transferin 12. Günü 44.97 çıktı 2 gün sonra bir daha vericem böyle olup artan var mı yardımcı olursanız sevinirim endişeliyim Genişletmek için tıkla... Kacıncı gun embrıyosuydu
P Pnr Akr Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 31 6 24 18 Ekim 2024 Konu Sahibi Pnr Akr #4 golden rose .!.: Kacıncı gun embrıyosuydu Genişletmek için tıkla... 5. Gün embriyosu taze transfer
G golden rose Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2021 985 544 18 Ekim 2024 Konu Sahibi Pnr Akr #5 Pnr Akr .!.: 5. Gün embriyosu taze transfer Genişletmek için tıkla... 2 gunde 1 kan verıp takip etmenız lazım üzmek istemem ama cok düşük cıkmıs 5. Gun embrıyosuna göre insallah katlayarak artar
Pnr Akr .!.: 5. Gün embriyosu taze transfer Genişletmek için tıkla... 2 gunde 1 kan verıp takip etmenız lazım üzmek istemem ama cok düşük cıkmıs 5. Gun embrıyosuna göre insallah katlayarak artar
P Pnr Akr Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 31 6 24 18 Ekim 2024 Konu Sahibi Pnr Akr #6 golden rose .!.: 2 gunde 1 kan verıp takip etmenız lazım üzmek istemem ama cok düşük cıkmıs 5. Gun embrıyosuna göre insallah katlayarak artar Genişletmek için tıkla... Evet bende endişelendim çoğu kişi benimde düşüktü arttı falan diyo ama bilemiyorum işte dün kan verdim yarın tekrar vereceğim o yüzden
golden rose .!.: 2 gunde 1 kan verıp takip etmenız lazım üzmek istemem ama cok düşük cıkmıs 5. Gun embrıyosuna göre insallah katlayarak artar Genişletmek için tıkla... Evet bende endişelendim çoğu kişi benimde düşüktü arttı falan diyo ama bilemiyorum işte dün kan verdim yarın tekrar vereceğim o yüzden
G golden rose Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2021 985 544 18 Ekim 2024 Konu Sahibi Pnr Akr #7 Pnr Akr .!.: Evet bende endişelendim çoğu kişi benimde düşüktü arttı falan diyo ama bilemiyorum işte dün kan verdim yarın tekrar vereceğim o yüzden Genişletmek için tıkla... Benım tavsıyem nötür olun evet cok zor bılıyorum ama ıbsallah dua edelım artsın kan tahlılı sonrası buraya yzar mısınız merak ederım sizi
Pnr Akr .!.: Evet bende endişelendim çoğu kişi benimde düşüktü arttı falan diyo ama bilemiyorum işte dün kan verdim yarın tekrar vereceğim o yüzden Genişletmek için tıkla... Benım tavsıyem nötür olun evet cok zor bılıyorum ama ıbsallah dua edelım artsın kan tahlılı sonrası buraya yzar mısınız merak ederım sizi
P Pnr Akr Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 31 6 24 18 Ekim 2024 Konu Sahibi Pnr Akr #8 golden rose .!.: Benım tavsıyem nötür olun evet cok zor bılıyorum ama ıbsallah dua edelım artsın kan tahlılı sonrası buraya yzar mısınız merak ederım sizi Genişletmek için tıkla... İnşallah lütfen dua edin yazarım tabi buraya
golden rose .!.: Benım tavsıyem nötür olun evet cok zor bılıyorum ama ıbsallah dua edelım artsın kan tahlılı sonrası buraya yzar mısınız merak ederım sizi Genişletmek için tıkla... İnşallah lütfen dua edin yazarım tabi buraya
G golden rose Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2021 985 544 18 Ekim 2024 Konu Sahibi Pnr Akr #9 Pnr Akr .!.: İnşallah lütfen dua edin yazarım tabi buraya Genişletmek için tıkla... Dualarım sizinle hıc merak etmeyın ben de o yollardan gectım sizi cok iyi anlıyorum . Allah ım hayırlı gebelık nasıp etsın
Pnr Akr .!.: İnşallah lütfen dua edin yazarım tabi buraya Genişletmek için tıkla... Dualarım sizinle hıc merak etmeyın ben de o yollardan gectım sizi cok iyi anlıyorum . Allah ım hayırlı gebelık nasıp etsın
P Pnr Akr Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 31 6 24 18 Ekim 2024 Konu Sahibi Pnr Akr #10 golden rose .!.: Dualarım sizinle hıc merak etmeyın ben de o yollardan gectım sizi cok iyi anlıyorum . Allah ım hayırlı gebelık nasıp etsın Genişletmek için tıkla... Amin Allah razı olsun inşallah
golden rose .!.: Dualarım sizinle hıc merak etmeyın ben de o yollardan gectım sizi cok iyi anlıyorum . Allah ım hayırlı gebelık nasıp etsın Genişletmek için tıkla... Amin Allah razı olsun inşallah