BETA & SAT anlayanlar bakabilir mi ?

patatessss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
553
293
26
Öncelikle iyi akşamlar
4 Temmuz’da şans eseri hamile olduğumu öğrenmiştim sizlerden burdan ve düşük yaptığımı öğrendim düşün üzerinden bir 35 -40 güne yakın sonra adet oldum normalin aksine 2 gün kadar sürdü Ağustos’un 12’siydi .. şimdi tam 3 hafta bile olmadı ilk hamileliğimi öğrendiğimde çok kötü ateşlenmiştim şans eseri o sayende öğrendim zaten dünde çok ateşim vardı hastaneye gittiğimde BETA HGC 2 olduğunu söylediler ve adet günüme 2 gün var normal şartlarda ? yükselir mi sizece aranızda bu durumu yaşayan oldu mu acaba ? Şimdiden Allah razı olsun teşekkürler hepinize

Kaç haftalık düşük yaptınız? Beta HCG sıfırlanmış mıydı? Adete 2 kala o kadar düşük olması beklenmez normalde. Yine de geç yumurtlama ihtimal dahilindedir. Bir kaç güne belli olur, adet olmazsanız tekrar baktırırsınız

4 haftalıktı düştüğü hafta 5 gireceğini söyledi doktor ama kimyasal gebeliktir demişti bir problem olmadığını söylemişlerdi benimle ilgili uzun süre geçti hala kalıntısı olabilir mi bilmiyorum

Kalıntı değil de düşük sonrası Beta HCG hemen sıfırlanmıyor, yavaş yavaş düşüyor. O yüzden sordum kaç haftalıktı diye. Kimyasal gebelikse zaten sıfırlanmıştır

Kalıntı değil de düşük sonrası Beta HCG hemen sıfırlanmıyor, yavaş yavaş düşüyor. O yüzden sordum kaç haftalıktı diye. Kimyasal gebelikse zaten sıfırlanmıştır
4 gün sonra 17 filan düştü kalmamıştır diye düşünüyorum şuan daha diğer adet tarihimin üzerine 3 hafta olmamasına rağmen 2 küsür çıkınca şüphe ettim sizce hamile olma ihtimalim var mıdır ?

Diğer adetin üzerine 27 gün olmuş, yani neredeyse 4 hafta. Zaten 2 gün var diyorsunuz adete.. Normal şartlarda eğer BAT 9 eylül ise 12 gün önce yumurtlamış olmalısınız. Eğer gebelik varsa 2'den yüksek olmalı beta... Geç döllenme olabileceğine dair bir şüpheniz var mı? Yumurtlama akıntısı falan?

Diğerini öğrendiğimde de geç döllenme demiştilerdi evet akıntım devam Ediyor ve ilk hamileliğimdeki şikayetlerimin hepsi aynı şekilde devam ediyor ilaç verdi doktorlar ama yükselir korkusuyla içemiyorum açıkcası

Gebelik bu kadar yeniyken ilacın zararı yok diye biliyorum. Varsa da sıkıntı olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…