- 8 Mart 2023
- 109
- 27
- 24
-
- Konu Sahibi ngpkceeennn
İnşallah vardır canımArkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay beta böyle normal mi az mı acaba
İnşallah değerler normal mi onu merak ediyorumİnşallah vardır canım
Bence yüksek bir değer iki gün sonra tekrar test ver bakalım hadi hayırlısı olsunİnşallah değerler normal mi onu merak ediyorum
İnşallah öyledirBence yüksek bir değer iki gün sonra tekrar test ver bakalım hadi hayırlısı olsun
Yazan tarihlerde sorun mu var?Arkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay beta böyle normal mi az mı acaba
Her gün mü kan verdin? Böyle yapma strese girersin. 1 hafta sonra ver artık kan, kanaman vs olmazsaArkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay beta böyle normal mi az mı acaba
Evet 3 gün üst üsteHer gün mü kan verdin? Böyle yapma strese girersin. 1 hafta sonra ver artık kan, kanaman vs olmazsa
Yok 3 gün üst üste ama oraya 1 gün geç düştüYazan tarihlerde sorun mu var?
Normal o zamanYok 3 gün üst üste ama oraya 1 gün geç düştü
Normal miNormal o zaman
Bilmiyorum nasıl olduğunu o yüzden verdimHer gün değil 2 günde 1 aynı saatlerde kan vermeniz gerekiyor. O zaman düzgün arttığından emin olursunuz. Her gün kan vermenin bir anlamı yok
Ahahah teşekkür ederimBir daha soyle, seviyorummmmmevet normal
Aynı hastaneden verin bi de. İnşallah yavrunuz sizinledirBilmiyorum nasıl olduğunu o yüzden verdim
İnşallah öyledirAynı hastaneden verin bi de. İnşallah yavrunuz sizinledir
Hayırlı olsun canım bence gayet normal 1 gün arayla baktırmışsınArkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay beta böyle normal mi az mı acaba
2 günde 2 katı yada %60 artış göstermesi lazımArkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay beta böyle normal mi az mı acaba
Değerler nasıl acaba bide kimyasal gebelikten hemen sonra boş yada kimyasal gebelik olur mu tekrar2 günde 2 katı yada %60 artış göstermesi lazım