Beta/ Kese/ sağlıksız gebelik mi?

pelin azizova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
63
6
1
27
14 Nisan Beta değerim 1000 olduğunda kese için gittik kese göründü dış gebelik elendi yolk sac oluştu dendi. 26sı cumartesi için kalp atışına çağırıldım. Ama geçen hafta pazartesi 1000 çıkan sonuç 4 gün sonra yani 18 Nisan da 1850 çıktı. Artış az olunxa içimi korku kapladı

Bi çok insan yolk kese varsa korkma diyor ama
Bende yolk kesesi gözükmedi. Yani doktor göründü vs demedi. Biz kan sonuçlarından anladık. 55-98-265 bunlar iki gün arayla yapıldı. 1 hafta sonra 1452 çıktı onun hemen ardı iki gün sonra 1902. 6 haftalıktı. Kesesi falan normaldi. Kısmet olmadı, progestan içtiğim için de düşmedi kürtaj oldum. Umarım siz yaşamazsınız. Asla istemem

Çok üzüldüm. İnşallah güzel haberler alacağınız bir gebeliğiniz olur. Hamilenin duası önemlidir :) inşallah cumartesi günü hakkımızda hayırlı olanı duymaya gideceğiz. Bana dua edin

Çok üzüldüm. İnşallah güzel haberler alacağınız bir gebeliğiniz olur. Hamilenin duası önemlidir :) inşallah cumartesi günü hakkımızda hayırlı olanı duymaya gideceğiz. Bana dua edin
İnşallah çok teşekkür ederim. Ben sizin için bol bol dua edeceğim, Allah sizi bebeğinizle imtihan etmesin inşallah. Yazarken bile burnumun direği sızladı inanın. Gelişmelerden haberdar edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…