Beta/ Kese/ sağlıksız gebelik mi?

pelin azizova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
62
6
1
27
14 Nisan Beta değerim 1000 olduğunda kese için gittik kese göründü dış gebelik elendi yolk sac oluştu dendi. 26sı cumartesi için kalp atışına çağırıldım. Ama geçen hafta pazartesi 1000 çıkan sonuç 4 gün sonra yani 18 Nisan da 1850 çıktı. Artış az olunxa içimi korku kapladı :(

Bi çok insan yolk kese varsa korkma diyor ama :(
Bende yolk kesesi gözükmedi. Yani doktor göründü vs demedi. Biz kan sonuçlarından anladık. 55-98-265 bunlar iki gün arayla yapıldı. 1 hafta sonra 1452 çıktı onun hemen ardı iki gün sonra 1902. 6 haftalıktı. Kesesi falan normaldi. Kısmet olmadı, progestan içtiğim için de düşmedi kürtaj oldum. Umarım siz yaşamazsınız. Asla istemem :(

Bende yolk kesesi gözükmedi. Yani doktor göründü vs demedi. Biz kan sonuçlarından anladık. 55-98-265 bunlar iki gün arayla yapıldı. 1 hafta sonra 1452 çıktı onun hemen ardı iki gün sonra 1902. 6 haftalıktı. Kesesi falan normaldi. Kısmet olmadı, progestan içtiğim için de düşmedi kürtaj oldum. Umarım siz yaşamazsınız. Asla istemem :(
Çok üzüldüm. İnşallah güzel haberler alacağınız bir gebeliğiniz olur. Hamilenin duası önemlidir :) inşallah cumartesi günü hakkımızda hayırlı olanı duymaya gideceğiz. Bana dua edin 🙏🏽

Çok üzüldüm. İnşallah güzel haberler alacağınız bir gebeliğiniz olur. Hamilenin duası önemlidir :) inşallah cumartesi günü hakkımızda hayırlı olanı duymaya gideceğiz. Bana dua edin 🙏🏽
İnşallah çok teşekkür ederim. Ben sizin için bol bol dua edeceğim, Allah sizi bebeğinizle imtihan etmesin inşallah. Yazarken bile burnumun direği sızladı inanın. Gelişmelerden haberdar edin lütfen 🤍

Back
X