• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta ilk hangi aşamada yükselir

ipekcigim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
52
8
86
30
Hanımlar beta ilk hangi aşamada yükselir internet sitelerinde farklı yazıyor üç hafta yazan var ama üç haftada idrar testinde bile çıkıyor. Bu ay iki kere kan verdim ikisi de sıfır çıktı ama adet olmadım çok strese girdim sürekli konuları okuyorum benim gibi durum yaşayan var mı diye. En olmadı adet söktürücü bir şey içeyim diye düşündüm yeni aya başlarım sıfırdan ama ya ihtimal varsa diye yapmıyorum. Çarşamba günü beta sıfırdı bugün adet olmadım hala adet günlerim karışıktır biraz ama şu sıralar olmam gerekiyordu. Çok sabırsızım sizce yeni döllenme oluyor mudur ya da sıradan bir gecikme mi? Çok fazla akıntım da var son günlerde. En son bir hafta önce ilişki yaşadık

Aslında şöyle sormak istiyorum yerleşme olarak düşündüğümüz kasık ağrıları varken beta hormonu yükselmeye başlar mı yoksa yerleşme süreci bittikten sonra mı başlar?

Aslında şöyle sormak istiyorum yerleşme olarak düşündüğümüz kasık ağrıları varken beta hormonu yükselmeye başlar mı yoksa yerleşme süreci bittikten sonra mı başlar?
hcg hormonu yerleşme olduktan sonra salınıyor. Yani aslında yerleşme tamamlandıysa vücutta hcg artıyor. Yerleşmeden önceki her şey psikolojik kısacası. Yerleşmede 10.günde tamamlanıyormuş. Kısacası bizim baktığımız kaset testlerde 12-14 arası çıkıyor

hcg hormonu yerleşme olduktan sonra salınıyor. Yani aslında yerleşme tamamlandıysa vücutta hcg artıyor. Yerleşmeden önceki her şey psikolojik kısacası. Yerleşmede 10.günde tamamlanıyormuş. Kısacası bizim baktığımız kaset testlerde 12-14 arası çıkıyo
Aslında adet gecikmesini beklemek lazım ben son güne kadar test yaptım çıkmadı şu an beklemekten başka çarem yok maalesef ama geç döllenme olduysa bir ihtimal diye bekliyorum

Dollenme 7 ile 10 gun arasinda olur daha beta bile yukselmemistir yumurtlamadan 10 gunden sonra varsa cikar
Anladım teşekkür ederim o zaman çarşamba günü kasık ağrısıyla verdiğim test sıfır çıktı diye çok takılmayayım ama ne olur ne olmaz diye çok iyiye de yormayayım. Geç döllenme olabilir belki diye bir umut bekliyorum

Anladım teşekkür ederim o zaman çarşamba günü kasık ağrısıyla verdiğim test sıfır çıktı diye çok takılmayayım ama ne olur ne olmaz diye çok iyiye de yormayayım. Geç döllenme olabilir belki diye bir umut bekliyorum
Regline kac gun kaldi

gecikmeden 5 gün sonra negatif çıktı 10 gün sonra silik çizgi ile öğrendim geç döllenme olduğu için. söktürücü içmeden bekle bence 1 hafta gecikmeyi

Hanımlar beta ilk hangi aşamada yükselir internet sitelerinde farklı yazıyor üç hafta yazan var ama üç haftada idrar testinde bile çıkıyor. Bu ay iki kere kan verdim ikisi de sıfır çıktı ama adet olmadım çok strese girdim sürekli konuları okuyorum benim gibi durum yaşayan var mı diye. En olmadı adet söktürücü bir şey içeyim diye düşündüm yeni aya başlarım sıfırdan ama ya ihtimal varsa diye yapmıyorum. Çarşamba günü beta sıfırdı bugün adet olmadım hala adet günlerim karışıktır biraz ama şu sıralar olmam gerekiyordu. Çok sabırsızım sizce yeni döllenme oluyor mudur ya da sıradan bir gecikme mi? Çok fazla akıntım da var son günlerde. En son bir hafta önce ilişki yaşadık
Aynı durum bende de mevcut. Dün gecikmemin 3. Günü kan verdim 2.0 çıktı negatif yani. Birtakım belirtilerim de var ama ne adet oldum ne hamilelik testi pozitif çıktı. Bende aynı senin gibiyim siteden çıkamıyorum. Stresten de gecikmiş olabiliriz bu arada. Ama geç döllenme olabilir mi bilmiyorum çok muallakta bir konu bu. Kan testi bizimki gibi düşük olup da yükselen ve hamile olduğunu öğrenen var mıdır acaba? 🤔

gecikmeden 5 gün sonra negatif çıktı 10 gün sonra silik çizgi ile öğrendim geç döllenme olduğu için. söktürücü içmeden bekle bence 1 hafta gecikmeyi
Böyle durumlar umut oluyor gerçekten teşekkür ederim yazdığınız İçin. Aslında bayağı kasıklarım batıyor ayakta uzun duramıyorum ve akıntım yoğun. Ama göğüs hassasiyetim yok :( 1,1 ay önceki gebeliğimde ilk göğüslerde hissetmiştim o yüzden çok umudumu yükseltmiyorum ne olacaksa olsun diyorum… Ağrı kesici falan da almadım beher ihtimale karşı. Şu zamanlar çok mübarek günler lütfen dua edin isteyen bizler için 🥰

Benimde aynı böyle bi durumum var bir hafta sonra kan testi mi yaptınız yoksa idrar testi ile mi öğrenmiştiniz?

Aynı durum bende de mevcut. Dün gecikmemin 3. Günü kan verdim 2.0 çıktı negatif yani. Birtakım belirtilerim de var ama ne adet oldum ne hamilelik testi pozitif çıktı. Bende aynı senin gibiyim siteden çıkamıyorum. Stresten de gecikmiş olabiliriz bu arada. Ama geç döllenme olabilir mi bilmiyorum çok muallakta bir konu bu. Kan testi bizimki gibi düşük olup da yükselen ve hamile olduğunu öğrenen var mıdır acaba? 🤔
Düşünmemeye çalışsak da insanın kafasını öyle yoruyor ki sabah gözümü açıyorum acaba adet oldum mu inşallah olmamışımdır diyerek gidiyorum mesela. Arada kafam dağılsa da genel olarak düşünğyorum çünkü kasıklarım ağrıyor ayakta uzun duramıyorum belki vardır dikkat edeyim diyorum. Yani belirsizlik çok zor özellikle adet günlerinde durum böyle olunca daha zor oluyor. Rabbim bizim de kucağımıza sağlıklı hayırlı bebişler versin inşallah 🤲 🥰

Back