• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hgc

betulrahimi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2022
793
181
23
23
Adetime 4 gün kala beta 62.7 çıktı Pazar günü yaptırmıştım
Adetime 2 gün kala beta 200 çıktı salı günü yaptırdım yarın adet günüm sizce beta artışı iyi mi güzel mi artia kafam karıştı da

İlk öğrenmeden önce aşırı tuvaletim geliyordu bu aralar göğüs ağrım adet olcakmisim gibi ara ara ağrım çok nadir ama baş donmesi en çok ta açlık vve uyku var açlık uyku hepsinden çok
Canım son durum ne bende aynı durumdayım şuan çok merak ediyorum

Merhaba gerçekten çok üzüldüm düşük yaptığınıza rabbim kucağınızı bol bırakmasın en kısa zamanda mucizenizi nasip etsin Diane 35 kullandıktan sonra mı gebe kaldınız anlatabilir misiniz
Anladım canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben bu sabah maalesef ki düşük yaptım

Merhaba gerçekten çok üzüldüm düşük yaptığınıza rabbim kucağınızı bol bırakmasın en kısa zamanda mucizenizi nasip etsin Diane 35 kullandıktan sonra mı gebe kaldınız anlatabilir misiniz
Canım ben dianeyi haziran ayında kullanmaya başladım 2 ay kullandım sonra doktor 2 aylık daha verdi ama kullanmadım bıraktım kendiliğinden kaldım hapı bıraktıktan 2 ay sonra kendiliğinden kalmıştım

Canım ben dianeyi haziran ayında kullanmaya başladım 2 ay kullandım sonra doktor 2 aylık daha verdi ama kullanmadım bıraktım kendiliğinden kaldım hapı bıraktıktan 2 ay sonra kendiliğinden kalmıştım
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

Çok sevindim Allah uzun ömürler versin bu ay bende kullanacağım sonrali ay hayırlı haber gelir inşallah

Back
X