- 4 Nisan 2020
- 9.888
- 21.481
Hamilesin gözün aydın iki günde bir kan verip takip etmen gerekMerhaba arkadaşlar, benimde adetim bugün tam 4 gün geçti önceki gün kan verdim sonucum bugün 63.8 çıktı sizce nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilesin gözün aydın iki günde bir kan verip takip etmen gerekMerhaba arkadaşlar, benimde adetim bugün tam 4 gün geçti önceki gün kan verdim sonucum bugün 63.8 çıktı sizce nasıl?
hayırlı olsun ..kaç çıktığı değilde 2 günde bir artışların düzenli olması iyi demekMerhaba arkadaşlar, benimde adetim bugün tam 4 gün geçti önceki gün kan verdim sonucum bugün 63.8 çıktı sizce nasıl?
Teşekkür ediyorum sağlık ocağındaki doktor gebelik varda yokta diyemem dedi o yüzden sormak istedimhayırlı olsun ..kaç çıktığı değilde 2 günde bir artışların düzenli olması iyi demek
Ya benim adetim 4 gün geçikti test pozitif fakat sagliocaginda beta 168 mlu çıktı ne demek acaba bilgisi olan var mı2 günü geçiyo canısı.
Pozitif hayırlı olsun.Ya benim adetim 4 gün geçikti test pozitif fakat sagliocaginda beta 168 mlu çıktı ne demek acaba bilgisi olan var mı
Emin olamadim referans dışı felan yazıyor dün geceden beri yatamadım ya bugün sağlıkocagina gideceğim bilgi veririm insaALLAH vardırPozitif hayırlı olsun.
Var varEmin olamadim referans dışı felan yazıyor dün geceden beri yatamadım ya bugün sağlıkocagina gideceğim bilgi veririm insaALLAH vardır
Şu da var ki 4 gündür adet olmadım ve göğüs hassasiyeti baş dönmesi ağrısı hepsi var ya nasıl olacak bilmiyorumEmin olamadim referans dışı felan yazıyor dün geceden beri yatamadım ya bugün sağlıkocagina gideceğim bilgi veririm insaALLAH vardır
Var var
Var canım kesin inşallah duzenli artar degerin. 2 gün sonra tekrar kan ver.Bir bakar mısın benim bir tane de oğlum var onda hiç bakmadim bunlara ama bunu istiyoruz bilincli olarak o yüzden yani
Evet varmış 3 4 haftalık dedi birde bu beta hgc pazartesi verildiği için kanda öyle çıkmış 2 gün sonra tekrar kan ver dediVar canım kesin inşallah duzenli artar degerin. 2 gün sonra tekrar kan ver.