Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 günü geçiyo canısı.130 150 çıkması yeterli
Evet kuzum perşembe verdim cuma sonucu aldım.Perşembe mi cuma mı anlamadım tam? Perşembe verilenin sonucu mu cuma çıktı?
O zaman 280 civarı olması lazım. Aynı saatlerde verirsen.Evet kuzum perşembe verdim cuma sonucu aldım.
Aa pardon kafamda 2 gün kalmis2 günü geçiyo canısı.
2 günde bir düzenli 2 katı artış olmalı canım sonuclarin inşallah çok güzel gelir sağlıcakla bebeğine kavuşursunKızlar perşembe günü kab verdim.
beta hgc cuma günü 65 çıkmıştı yarın kan vereceğim yine sağlıklı deyip sevinmem için kaç olmalı örneğin? Veya kaç olursa kötü olur duanıza ihtiyacım var
Amin canım benim Allah razı olsun verdim bakalım 4 gibi sonuç çıkabilir dediler2 günde bir düzenli 2 katı artış olmalı canım sonuclarin inşallah çok güzel gelir sağlıcakla bebeğine kavuşursun
3 günde minimum 2 katına çıkmış olmalıKızlar perşembe günü kab verdim.
beta hgc cuma günü 65 çıkmıştı yarın kan vereceğim yine sağlıklı deyip sevinmem için kaç olmalı örneğin? Veya kaç olursa kötü olur duanıza ihtiyacım var
Amin canım benim Allah razı olsun verdim bakalım 4 gibi sonuç çıkabilir dediler amin
Cümlemizden hadi bakalım bizde sonucunu bekliyoruz sabırsızlıkla morelini iyi tutAmin canım benim Allah razı olsun verdim bakalım 4 gibi sonuç çıkabilir dediler
Kızlar 698.50 çıkmış perşembe kan vermiştim nasıl sizce :) bugün verdimCümlemizden hadi bakalım bizde sonucunu bekliyoruz sabırsızlıkla morelini iyi tut
gayet iyi gözün aydınKızlar 698.50 çıkmış perşembe kan vermiştim nasıl sizce :) bugün verdim
Teşekkür ederim canım benim doktora ne zaman gitmeliyim sence cumartesi olur mugayet iyi gözün aydın
olur kese gözükür muhtemelenTeşekkür ederim canım benim doktora ne zaman gitmeliyim sence cumartesi olur mu
Bence gayet iyi kaç gün gecikmen oldu değer 1000lerde kese görünür diye duymuştum geçte görünebilir evham yapma kuzumKızlar 698.50 çıkmış perşembe kan vermiştim nasıl sizce :) bugün verdim
Cumartesi regil günümdü bebeğim normaldeBence gayet iyi kaç gün gecikmen oldu değer 1000lerde kese görünür diye duymuştum geçte görünebilir evham yapma kuzum
Bayaa iyi bir aylık hamilesindir balımCumartesi regil günümdü bebeğim normalde
Bide azosilin içiyordum antibiyotikle bilmedenBayaa iyi bir aylık hamilesindir balım