Beta hgc yavaşmı yükselmiş acilen bakarmısınız

kubrakrds

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
675
426
28
Merhaba arkadaşlar adet günümde beta 11 çıktı doktor çok düşük dedi bırgun sonra 16 oldu düşğk riski var dedi 2 gün ara verip kan verdim 37 olmuş sizce değerlerim yavaş mı artıyor

Eklentiler

• IMG_4082.png
    147,8 KB · Görüntüleme: 143
Merhaba arkadaşlar adet günümde beta 11 çıktı doktor çok düşük dedi bırgun sonra 16 oldu düşğk riski var dedi 2 gün ara verip kan verdim 37 olmuş sizce değerlerim yavaş mı artıyor
Hanım efendi sıkıntı etmeyin ben olmam gereken adetimin dördüncü günü 34 le öğrendim geç döllenme olabilir çok küçük bir değerde yakalamissiniz demekki iki gün sonra tekrar kan verin bakalım kaça çıkacak değeriniz ona göre hareket edersiniz

2 gün ara verdikten sonra yükselme durumu gayet iyi. Daha kan vermeyin. 1.5 hafta sonra kadın doğumdan randevu alın ve gidin.

2 gün ara verdikten sonra yükselme durumu gayet iyi. Daha kan vermeyin. 1.5 hafta sonra kadın doğumdan randevu alın ve gidin.
Merhaba içime su sirptiniz ağlamaktan gözlerim şişmişti artık daha önce iki düşük yaptım şimdi iğne kullanıyorum ve progestoron doktorun bu yorumu beni çok kötü etkıledı

Birinci gebeliginiz gec dollenme sanırım ikinci yukselme gayet guzel iki gunde iki kati olmasi gerekiyor 16×2=32 senin degerin 37 gayet guzel yukselmis saglicakla gelsin

Merhaba daha gıtmedım doktora dün çok az kagçhverengı lekelenmem oldu ona baya agladım ama gelıcek hafta pazartesı gidicem doktora çunku doktorlar sureklı beta ölöturmek
Merhaba durumunuz nasıl? Nasıl oldunuz?
Merhaba dün biraz kahverengı leke gördüm çok üzüldüm doktora gitmedim gelıcek pazartesi gidicem ancak göruruz keseyı demişti

Birinci gebeliginiz gec dollenme sanırım ikinci yukselme gayet guzel iki gunde iki kati olmasi gerekiyor 16×2=32 senin degerin 37 gayet guzel yukselmis saglicakla gelsin
Doktor biraz korkuttu daha önce bir kürtaj bir düşük yaptıgım için korkuyorum birde dün kahve çok hafıf leke gördüm

Doktor biraz korkuttu daha önce bir kürtaj bir düşük yaptıgım için korkuyorum birde dün kahve çok hafıf leke gördüm
Korkmayın kahverengi lekeden dr a görünmenizde tabi fayda var, kırmızya dönmesi tehlikeli ama gebeliğinizin devam etmesine çok sevindim.

Yerlesme kanamasi oldugunu duusnuyorum ben oglumu ogrendigimde kan degeri 2 di iki gun sonra 7 olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…