Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanım efendi sıkıntı etmeyin ben olmam gereken adetimin dördüncü günü 34 le öğrendim geç döllenme olabilir çok küçük bir değerde yakalamissiniz demekki iki gün sonra tekrar kan verin bakalım kaça çıkacak değeriniz ona göre hareket edersinizMerhaba arkadaşlar adet günümde beta 11 çıktı doktor çok düşük dedi bırgun sonra 16 oldu düşğk riski var dedi 2 gün ara verip kan verdim 37 olmuş sizce değerlerim yavaş mı artıyor
2 gün ara verdikten sonra yükselme durumu gayet iyi. Daha kan vermeyin. 1.5 hafta sonra kadın doğumdan randevu alın ve gidin.Merhaba arkadaşlar adet günümde beta 11 çıktı doktor çok düşük dedi bırgun sonra 16 oldu düşğk riski var dedi 2 gün ara verip kan verdim 37 olmuş sizce değerlerim yavaş mı artıyor
Merhaba içime su sirptiniz ağlamaktan gözlerim şişmişti artık daha önce iki düşük yaptım şimdi iğne kullanıyorum ve progestoron doktorun bu yorumu beni çok kötü etkıledı2 gün ara verdikten sonra yükselme durumu gayet iyi. Daha kan vermeyin. 1.5 hafta sonra kadın doğumdan randevu alın ve gidin.
Merhaba durumunuz nasıl? Nasıl oldunuz?Merhaba arkadaşlar adet günümde beta 11 çıktı doktor çok düşük dedi bırgun sonra 16 oldu düşğk riski var dedi 2 gün ara verip kan verdim 37 olmuş sizce değerlerim yavaş mı artıyor
Merhaba durumunuz nasıl? Nasıl oldunuz
Merhaba dün biraz kahverengı leke gördüm çok üzüldüm doktora gitmedim gelıcek pazartesi gidicem ancak göruruz keseyı demiştiMerhaba durumunuz nasıl? Nasıl oldunuz?
Doktor biraz korkuttu daha önce bir kürtaj bir düşük yaptıgım için korkuyorum birde dün kahve çok hafıf leke gördümBirinci gebeliginiz gec dollenme sanırım ikinci yukselme gayet guzel iki gunde iki kati olmasi gerekiyor 16×2=32 senin degerin 37 gayet guzel yukselmis saglicakla gelsin
Korkmayın kahverengi lekeden dr a görünmenizde tabi fayda var, kırmızya dönmesi tehlikeli ama gebeliğinizin devam etmesine çok sevindim.Doktor biraz korkuttu daha önce bir kürtaj bir düşük yaptıgım için korkuyorum birde dün kahve çok hafıf leke gördüm
Bence doktora gitmelisin canım, düşük tehliken varsa iğne veya fitil başlayabilir. Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağınıza alınDoktor biraz korkuttu daha önce bir kürtaj bir düşük yaptıgım için korkuyorum birde dün kahve çok hafıf leke gördüm
Yerlesme kanamasi oldugunu duusnuyorum ben oglumu ogrendigimde kan degeri 2 di iki gun sonra 7 olmustuDoktor biraz korkuttu daha önce bir kürtaj bir düşük yaptıgım için korkuyorum birde dün kahve çok hafıf leke gördüm