Kızlar merhaba relgden 3 gün önce beta 39 iki gün sonra 108 iki gün sonra 350 çıktı. Dört gün sonra verdim 3155 çıktı ben yine merak ettim ve iki gün sonra test verdim 4007 çıktı. Normalde 2 veya daha fazla olan değer de yavaşlama gördüm normal mi? Doktor Kontrolüm var sabah ama dayanamadım çok korkuyorum ve merak ediyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hgc yavaşladı
- Konu Sahibi ladyyy1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Nisan 2019
- 854
- 315
- 103
- 38
aynı yerdemi verdiniz kanlarınızıKızlar merhaba relgden 3 gün önce beta 39 iki gün sonra 108 iki gün sonra 350 çıktı. Dört gün sonra verdim 3155 çıktı ben yine merak ettim ve iki gün sonra test verdim 4007 çıktı. Normalde 2 veya daha fazla olan değer de yavaşlama gördüm normal mi? Doktor Kontrolüm var sabah ama dayanamadım çok korkuyorum ve merak ediyorum
- 20 Ağustos 2024
- 115
- 37
- 13
- 29
Güzel ilerlemiş bu stres neden kendinize zararKızlar merhaba relgden 3 gün önce beta 39 iki gün sonra 108 iki gün sonra 350 çıktı. Dört gün sonra verdim 3155 çıktı ben yine merak ettim ve iki gün sonra test verdim 4007 çıktı. Normalde 2 veya daha fazla olan değer de yavaşlama gördüm normal mi? Doktor Kontrolüm var sabah ama dayanamadım çok korkuyorum ve merak ediyorum
son ikisini aynı yerde verdimaynı yerdemi verdiniz kanlarınızı
Evet bende o ilerleyişe alıştığım için sonraki biraz az geldi o yüzden korktumGüzel ilerlemiş bu stres neden kendinize zarar
İnşallah ya çok teşekkür ederiimmmmInsallah hayirlisiyla seninledir kalbini ferah tut diger türlüsü psikolojik olarak cok etkiler dua ediyorum simdi sana
- 3 Nisan 2019
- 854
- 315
- 103
- 38
son ikisini aynı yerde verdiyseniz artış az yanlış anlamayın korkutmak istemem ama hani sırf sizi avutmak içinde güzel kafaya takmayın diyemem yarın dr unuzla görüşün kese görmüşmüydünüz ?son ikisini aynı yerde verdim
Bi değerden sonra zaten yavaşlar gayet normal bir durum bu. Daha fazla kan vermeyin
yok 3155 den sonra doktorum pazartesi gel kontrole dedi sabah gidicem bakalım ne diyecekson ikisini aynı yerde verdiyseniz artış az yanlış anlamayın korkutmak istemem ama hani sırf sizi avutmak içinde güzel kafaya takmayın diyemem yarın dr unuzla görüşün kese görmüşmüydünüz ?
- 3 Nisan 2019
- 854
- 315
- 103
- 38
bu değerlerde yavaşlamaz yanlış yönlendirmeyin belki sizi dinlicek dr a gitmiycek bekliyecek sizin dediğiniz 10-12 haftalık süreçten sonra olan bişeyBi değerden sonra zaten yavaşlar gayet normal bir durum bu. Daha fazla kan vermeyin
Ay inşallah öyledir teşekkür ederimBi değerden sonra zaten yavaşlar gayet normal bir durum bu. Daha fazla kan vermeyin
İnşallah ya çok teşekkür ederim sabah güzel haberler almak dileğiylesabah gidin kontrole zaten nomal sağlıklı bi gebelikse bu değerle kese görünür Allah korktuğunuza uğratmasın hayırlı haberler alın inşAllah
- 3 Nisan 2019
- 854
- 315
- 103
- 38
inşAllah bizede haber verinİnşallah ya çok teşekkür ederim sabah güzel haberler almak dileğiyle
inşAllah bizede haber verin
Bari bilmiyorsunuz insanları endişeye sevk etmeyin. 3000den sonra ortalama 2 günde %35 -%50 arasında artış beklenir.bu değerlerde yavaşlamaz yanlış yönlendirmeyin belki sizi dinlicek dr a gitmiycek bekliyecek sizin dediğiniz 10-12 haftalık süreçten sonra olan bişey
Muhtemelen keseyi göreceksiniz. Rahat olun her yazılan sizi endişelendirmesin.İnşallah ya çok teşekkür ederim sabah güzel haberler almak dileğiyle
- 3 Nisan 2019
- 854
- 315
- 103
- 38
bilmediğim şey hakkında yorum yapmam insanlarada boş yere aman herşey normal diyede umut vermem artış az istediğiniz kadın doğum dr una bunu sorun size benim verdiğim cevabı verecektir umarım siz haklı çıkarsınızda ben yanlış bilgi vermiş olurum bakalımBari bilmiyorsunuz insanları endişeye sevk etmeyin. 3000den sonra ortalama 2 günde %35 -%50 arasında artış beklenir.
Muhtemelen keseyi göreceksiniz. Rahat olun her yazılan sizi endişelendirmesin.
- 3 Nisan 2019
- 854
- 315
- 103
- 38
velevki dediğiniz doğru değil ama .. arkadaşın değeri yüzde 27 artmış ? burası polyanacılık oynama yeri değil bende isterim arkadaşın normal sağlıklı bi gebeliği olsun ama bilimsel verilere göre yorum yapılması gerekiyosa onu konuşuyorum boş boş yorum yapmayın . umarım yarın güzel haberler verirsin L ladyyy1 ben yanlış bilgi vermiş olurumBari bilmiyorsunuz insanları endişeye sevk etmeyin. 3000den sonra ortalama 2 günde %35 -%50 arasında artış beklenir.
Muhtemelen keseyi göreceksiniz. Rahat olun her yazılan sizi endişelendirmesin.