Umarım şuanda kanamam yok inşallah bi mucize olur teşekkür ederimBüyük ihtimalle düşük. Olacak çünkü kimyasalda değer düşüyor diye biliyorum. Az artanda düşük oluyor. Sizinki iki katına çıkmadan artmış değerlerinize göre şuanda 1000 in üstünde olması lazım inşallah sağlıklıdır
Sen kendini yorma fazlada hareket etme kn testine devam et kanaman yoksa bu da iyi birşey inşallah seninle kalırUmarım şuanda kanamam yok inşallah bi mucize olur teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim bu güzel dilekler sayesinde Allahım inşallah her şey yoluna girerSen kendini yorma fazlada hareket etme kn testine devam et kanaman yoksa bu da iyi birşey inşallah seninle kalır
Umarım hiç umudum yok ama her seferinde kan vermeye gittiğimde az da olsa yükselme oluyor onu anlayamadım bazen iki katı bazen böyle az işteBüyük ihtimalle düşük. Olacak çünkü kimyasalda değer düşüyor diye biliyorum. Az artanda düşük oluyor. Sizinki iki katına çıkmadan artmış değerlerinize göre şuanda 1000 in üstünde olması lazım inşallah sağlıklıdır
Hafta olarak bilmiyoruz çünkü adetim düzensiz öğrendiğim gün 8 marttı o da 27.5 çıkmıştı zaten yukarı da yazıyorKaçıncı hafta
Oldu ben. Benim boyleydi, benim doktorum yasaklamisti bana kan vermeyi. Kendim gizli gizli vermistim 10 gun daha. Sonra bisey olmadi normal dogum yaptim yani. Saglikli bebegim oldu.Merhaba kızlar aşırı endişeliyim konuya şöyle başlayayım benim adetim düzensiz ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorum ama
8 martta betam 27.5
İki gün sonra 71
İki sonra 87
İki gün sonra 179
İki gün sonra 194
İki gün sonra 338
İki gün sonra 458
İki sonra 557
Yükselişler bu şekilde düzensiz ne yapacağımı bilmiyorum doktorum da kesin bişey söylemiyor sürekli iki gün şeklinde kan vericeksin diyor başına böyle bişey gelip sorunsuz hamilelik geçireniniz oldu mu aranızda
Benim konularimda var betami yukselmeleri azaliyordu. Ama adetim duzenli benim o yuzden size tahmini tarih soyleyecektim. Dayanabilirseniz 10 gun sonra falan ultrasonla keseye baktirin bence. Ben kafayi yiyecektim, doktorum bile dis gebelik ya da rahimde ölüm dedi ama çok şükür ben iyi haber aldim. İnsallah sizin bebeginiz de yuzunuzu guldururHafta olarak bilmiyoruz çünkü adetim düzensiz öğrendiğim gün 8 marttı o da 27.5 çıkmıştı zaten yukarı da yazıyor
Amin inşallah canım böyle şeyler okudukça içime su serpiliyorBenim konularimda var betami yukselmeleri azaliyordu. Ama adetim duzenli benim o yuzden size tahmini tarih soyleyecektim. Dayanabilirseniz 10 gun sonra falan ultrasonla keseye baktirin bence. Ben kafayi yiyecektim, doktorum bile dis gebelik ya da rahimde ölüm dedi ama çok şükür ben iyi haber aldim. İnsallah sizin bebeginiz de yuzunuzu guldurur
Merhaba süreciniz nasıl devam etti acaba? İnşallah sağlıklı devam ediyordur ben de aynı durumdayım cevap verebilirseniz çok sevinirimMerhaba kızlar aşırı endişeliyim konuya şöyle başlayayım benim adetim düzensiz ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorum ama
8 martta betam 27.5
İki gün sonra 71
İki sonra 87
İki gün sonra 179
İki gün sonra 194
İki gün sonra 338
İki gün sonra 458
İki sonra 557
Yükselişler bu şekilde düzensiz ne yapacağımı bilmiyorum doktorum da kesin bişey söylemiyor sürekli iki gün şeklinde kan vericeksin diyor başına böyle bişey gelip sorunsuz hamilelik geçireniniz oldu mu aranızda
Maalesef kaybettim bebeğimi kimyasal gebelik dendiMerhaba süreciniz nasıl devam etti acaba? İnşallah sağlıklı devam ediyordur ben de aynı durumdayım cevap verebilirseniz çok sevinirim
Ben de çok merak düş
Merhabalar düşürdüm bebeğimi maalesef kimyasal bir gebelikmiş kürtaja gerek kalmadan düşünebilirsin dendi düşürdüm değerim sıfırlandı ve şuanda 33. Gün oldu hala adet olmadım yeni bi konu açtım bununla ilgili tekrardan hamilelik şüphelerim varBen de çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?