- 18 Eylül 2021
- 380
- 130
- 33
- 26
- Konu Sahibi Mavimilenam
-
tek teste değil ki 3 teste de silik çıktı benim hamilelik belirtilrim var aynı zamanda yükselir mi kiİdrarda silik çıkınca kanda mutlaka yüksek değer çıkıyor. Belki idrar testi bozuktur. Ya da 10 dakikadan sonra çıkan kuruma çizgisidir
Yani geç döllenme vs varsa yükselebilir tabi. Testleri buraya da at istersen kuruma çizgisi mi bakarız. Adetin gecikirse yine kan verirsin canım. Hayırlısı olsuntek teste değil ki 3 teste de silik çıktı benim hamilelik belirtilrim var aynı zamanda yükselir mi ki
Yani geç döllenme vs varsa yükselebilir tabi. Testleri buraya da at istersen kuruma çizgisi mi bakarız. Adetin gecikirse yine kan verirsin canım. Hayırlısı olsun
ne kadar belli bilmiyorum ama fotoğrafta
bu değerle geç döllenme olsa idrarda hiç çıkmaz belirtileriniz psikolojik veya adet beliritleri olabilir....tek teste değil ki 3 teste de silik çıktı benim hamilelik belirtilrim var aynı zamanda yükselir mi ki
bu testlerde çizgi gibi olanlar bana bozuk gibi geldi bir tanesi de beyaz zaten yok negatif bir sonraki aya inşallah ....ne kadar belli bilmiyorum ama fotoğrafta
Canım pembe testler bozuk muhtemelen. Diğerlerinde hemen çıktıysa çizgi adetin gecikince yine kan ver. Ayrıca testlerde 10 dk dan sonra çıkan çizgileri ciddiye almamak gerek diyorlar
ben eşime hamileyim diye söyledimbu testlerde çizgi gibi olanlar bana bozuk gibi geldi bir tanesi de beyaz zaten yok negatif bir sonraki aya inşallah ....
ben eşime hamileyim galiba diye söyledim çok sevindi çok mutlu oldu şimdi ne dicem ben adamaCanım pembe testler bozuk muhtemelen. Diğerlerinde hemen çıktıysa çizgi adetin gecikince yine kan ver. Ayrıca testlerde 10 dk dan sonra çıkan çizgileri ciddiye almamak gerek diyorlar
Testlerin bozuk olduğunu söyleyeceksin maalesefben eşime hamileyim galiba diye söyledim çok sevindi çok mutlu oldu şimdi ne dicem ben adama
ama çok erken değil mi bu sonuçlara göre gebe olma ihtimaliniz çok düşük neyse bir sonrakinde acele etmeden söyleyin ....ben eşime hamileyim diye söyledim
peki şuan dün 0,17 çıktı ya eğer hamileysem bugün tekrar test yapıtırsam yükselmiş olur muCanım pembe testler bozuk muhtemelen. Diğerlerinde hemen çıktıysa çizgi adetin gecikince yine kan ver. Ayrıca testlerde 10 dk dan sonra çıkan çizgileri ciddiye almamak gerek diyorlar
Mavili olan ve onun altındaki beyaz negatif. Diğerlerine fazla idrar damlatilmis. Mesela pembelinin üstte olanda üç çizgi var gibi, bu teste fazla idrar damlatildigi zaman oluyor.
Tabi hamileysen yükselmiştir ama malesef gebelik yok gibi canım kendini hazırla üzülmepeki şuan dün 0,17 çıktı ya eğer hamileysem bugün tekrar test yapıtırsam yükselmiş olur mu
24 saatte yükselme olur yani bugün akşam ben yine teste gideyim eğer test yükselmişse hamileyim demektirTabi hamileysen yükselmiştir ama malesef gebelik yok gibi canım kendini hazırla üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?