Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçen hafta sonucum 175di ama ben sonucu göstermedim baska sebeplerden bir hafta sonraki sonucum 1486 bu durumda yükseliş var hamileyim demek değil mi bilgisi olan yazabilir mi sonucu gosterene karar meraktan ölmek istemiyorum??
Geçen hafta sonucum 175di ama ben sonucu göstermedim baska sebeplerden bir hafta sonraki sonucum 1486 bu durumda yükseliş var hamileyim demek değil mi bilgisi olan yazabilir mi sonucu gosterene karar meraktan ölmek istemiyorum??Eki Görüntüle 3536411
Geçen hafta sonucum 175di ama ben sonucu göstermedim baska sebeplerden bir hafta sonraki sonucum 1486 bu durumda yükseliş var hamileyim demek değil mi bilgisi olan yazabilir mi sonucu gosterene karar meraktan ölmek istemiyorum??Eki Görüntüle 3536411
Bu testi ne zaman yaptırmak lazım acaba bende hamile kalmaktan korkuyorum ilişki olalı 2 hafta oldu adetime daha var şimdi testi yaptırsam belli olur mu ne olduğu?