• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hgc testi sonucu

leli5353

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
2
0
1
25
Geçen hafta sonucum 175di ama ben sonucu göstermedim baska sebeplerden bir hafta sonraki sonucum 1486 bu durumda yükseliş var hamileyim demek değil mi bilgisi olan yazabilir mi sonucu gosterene karar meraktan ölmek istemiyorum??
IMG_20250113_174738.jpg

Geçen hafta sonucum 175di ama ben sonucu göstermedim baska sebeplerden bir hafta sonraki sonucum 1486 bu durumda yükseliş var hamileyim demek değil mi bilgisi olan yazabilir mi sonucu gosterene karar meraktan ölmek istemiyorum??Eki Görüntüle 3536411
Hayırlı uğurlu olsun evet hamilesin darısı banaaaaaaaa 🌸🥰😍

Geçen hafta sonucum 175di ama ben sonucu göstermedim baska sebeplerden bir hafta sonraki sonucum 1486 bu durumda yükseliş var hamileyim demek değil mi bilgisi olan yazabilir mi sonucu gosterene karar meraktan ölmek istemiyorum??Eki Görüntüle 3536411
Bu testi ne zaman yaptırmak lazım acaba bende hamile kalmaktan korkuyorum ilişki olalı 2 hafta oldu adetime daha var şimdi testi yaptırsam belli olur mu ne olduğu?

Back