Gebeliğe Hazırlık Beta hgc negatif olupta sonrasinda hamile olan varmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sirinercan

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
35
4
16
41
Kendimi %100 hamile hissediyorum kanda beta degerim 1.20 yani negatif eski topiklerde var hep boyle olanlar bende mutlu son yasarmiyim ki ??

Benimde şuan 8 gün geçti adetim idrar testi negatif dün yaptım. Kan testinide adetin2. Günü yaptırdım o da negatif şaşırdım kaldım bir ümit bekliyorum belki adete kala hamile kaldıysam hemen çıkmıyor diye.

Bir kac gun daha bekleyin adet olmazsaniz yeniden kan verin .Gec dollenme olabilir cocuk fikrinden dolayi stres kaynakli da olabilir

InsAllah oyledir bekliyoruz bakalim hakkimizda hayirli olani

Çarşambaya kadar nasıl dayanacağım ben ya adet olmadıkça hamilelik dışında bir sürü kötü şey geliyor aklıma. Kürtajdan sonra sıkıntı mı oldu acaba diyip duruyorum sürekli

Kurtajdan sonra. R5 gun adet olunmamasi normal bir durum
Bugün 9. Gün canım 36-32-29 gün sırasıyla böyle olmuştu adetlerim zamanla düzene girmeye başlamıştı kürtajdan sonra ama ilk kez bu kadar uzun süre olmadım. Kafam karıştı iyice bu duruma

Kızlar merhaba 5 aylık evliyim ve evlendıgımden berı üyesiz bir sekilde burayı takıp edıyodum bende bır seyler sormak ıstıyorum :) adetime 6 gün varken beta testi yaptırdım <2 yazıyodu ama tam olarak 1.0 mı yoksa 1.20 gıbı rakam yazmıyodu sımdı adetıme 2 gün var tek belırtim su gibi akıntım var hafıf gogus hassasıyetim var bırazda kasıklarda boyle kıpırdama psıkolojık mı bılmıyorum ama cok streslendım acaba degerlerım yukselır mı? Adetım kac gun gecıkınce test yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…