Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkBeta hgc negatif olupta sonrasinda hamile olan varmi?
Benimde şuan 8 gün geçti adetim idrar testi negatif dün yaptım. Kan testinide adetin2. Günü yaptırdım o da negatif şaşırdım kaldım bir ümit bekliyorum belki adete kala hamile kaldıysam hemen çıkmıyor diye.
Benimde şuan 8 gün geçti adetim idrar testi negatif dün yaptım. Kan testinide adetin2. Günü yaptırdım o da negatif şaşırdım kaldım bir ümit bekliyorum belki adete kala hamile kaldıysam hemen çıkmıyor diye.
Çarşambaya kadar nasıl dayanacağım ben ya adet olmadıkça hamilelik dışında bir sürü kötü şey geliyor aklıma. Kürtajdan sonra sıkıntı mı oldu acaba diyip duruyorum sürekli
Çarşambaya kadar nasıl dayanacağım ben ya adet olmadıkça hamilelik dışında bir sürü kötü şey geliyor aklıma. Kürtajdan sonra sıkıntı mı oldu acaba diyip duruyorum sürekli
Bugün 9. Gün canım 36-32-29 gün sırasıyla böyle olmuştu adetlerim zamanla düzene girmeye başlamıştı kürtajdan sonra ama ilk kez bu kadar uzun süre olmadım. Kafam karıştı iyice bu duruma
Kızlar merhaba 5 aylık evliyim ve evlendıgımden berı üyesiz bir sekilde burayı takıp edıyodum bende bır seyler sormak ıstıyorum :) adetime 6 gün varken beta testi yaptırdım <2 yazıyodu ama tam olarak 1.0 mı yoksa 1.20 gıbı rakam yazmıyodu sımdı adetıme 2 gün var tek belırtim su gibi akıntım var hafıf gogus hassasıyetim var bırazda kasıklarda boyle kıpırdama psıkolojık mı bılmıyorum ama cok streslendım acaba degerlerım yukselır mı? Adetım kac gun gecıkınce test yapayım