- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevinmiştik aslında böyle bir şey ilk defa başıma geliyor geç döllenme ola bilir mi adet tarihim gecikmeden öğrendimBöyle olunca kimyasalla sonuçlanıyor maalesefiki güne bir en az yüzde 60 artması gerekiyor.
Amin inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin ♥O konuda bir bilgim yok inşallah öyledir. Ben de aralık ayında düşük yaptım. Her şey gönlünüzce olsun inşallah![]()
İnşallahKimyasal olabilir bir yerden sonra düşmeye başlıyor ve regl ile atıyor vücut. Ama umarım yükselir.
Merhaba inşallah güzel bir şekilde yükselir ilk başlarda olduğu için olabilir lekelenme yaşıyor musunuz?Arkadaşlar merhaba hamile olduğumu yeni öğrendim ve çok düşük artış oluyo öğrendiğimde 30.8 di iki gün sonra kan verdiğimde 40.8 ze yükeldi ve doktor düşük dedi bugun tekrar kan verdim 55.3 çıktı başına gelen var mı bu durum da aydınlata bilir mi beni?
Bende aralık ayında kimyasal olmuştumO konuda bir bilgim yok inşallah öyledir. Ben de aralık ayında düşük yaptım. Her şey gönlünüzce olsun inşallah![]()
Ağrınız var mıMerhaba inşallah güzel bir şekilde yükselir ilk başlarda olduğu için olabilir lekelenme yaşıyor musunuz?
Bende ilk 65 üç gün sonra 87 bugun132 oldu lekelenmem vardı inşallah bebeğimiz bizimle olur![]()
Benzeri şu an benim başıma geldi . Ağrı veya kanama var mıArkadaşlar merhaba hamile olduğumu yeni öğrendim ve çok düşük artış oluyo öğrendiğimde 30.8 di iki gün sonra kan verdiğimde 40.8 ze yükeldi ve doktor düşük dedi bugun tekrar kan verdim 55.3 çıktı başına gelen var mı bu durum da aydınlata bilir mi beni?
Kimyasal gibi duruyor geç döllenme olayı apayrı bir şey yumurtanın geç olması ile alakalı. Beta hcg geç döllenmedede düzenli artış beklenir siz yinede kan vererek takip edin lekelenme olmaması iyi dış gebelik ihtimaline karşı tek taraflı yoğun kasık ağrısı olursa doktora başvurunÇok sevinmiştik aslında böyle bir şey ilk defa başıma geliyor geç döllenme ola bilir mi adet tarihim gecikmeden öğrendim![]()
Ağrı yok elhamdülillahAğrınız var mı
Dış gebelikte leke var ağrı mı oluyorKimyasal gibi duruyor geç döllenme olayı apayrı bir şey yumurtanın geç olması ile alakalı. Beta hcg geç döllenmedede düzenli artış beklenir siz yinede kan vererek takip edin lekelenme olmaması iyi dış gebelik ihtimaline karşı tek taraflı yoğun kasık ağrısı olursa doktora başvurun
Evet çoğunlukla belirtisi bu iki kez geçirdim bende. Siz hamile misiniz ya ben adınızı hatırlar gibiyim sanki oğluma hamileyken sizde aynı sıralar hamileydinizDış gebelikte leke var ağrı mı oluyor
Teşekkür ederim ♥Kimyasal gibi duruyor geç döllenme olayı apayrı bir şey yumurtanın geç olması ile alakalı. Beta hcg geç döllenmedede düzenli artış beklenir siz yinede kan vererek takip edin lekelenme olmaması iyi dış gebelik ihtimaline karşı tek taraflı yoğun kasık ağrısı olursa doktora başvurun
Ağrı sadece kasıklarım altı orta kısımda oluyor ama dayanılmıcak bir ağrı değil hemen geçiyorBenzeri şu an benim başıma geldi . Ağrı veya kanama var mı
Ağrı sadece kasıklarım altı orta kısımda oluyor ama dayanılmıcak bir ağrı değil hemen geçiyor kanamam lekelenmem yok şuanlık
Evet olabilir 2024 Eylül anneleri grubundayım. Bende leke de yok ağrı da öyle ayakta çok durunca oluyorEvet çoğunlukla belirtisi bu iki kez geçirdim bende. Siz hamile misiniz ya ben adınızı hatırlar gibiyim sanki oğluma hamileyken sizde aynı sıralar hamileydiniz